Ücretli haritalar yapacak mimar aranıyor. 2021 ATKM PROJECT

En iyi cevaplar
0
Selamlar forum-gamer kullanıcıları,

Konuyu açmamın sebebi mimar aramaktayım. Ücreti verilecek bir şekilde çalışacak. Yaş'ın mikrofonun hiç önemi yok. Kredi kartı yoksa bile istediği hediyeleri, alması gereken sitelerde vs. halledebiliriz. Haritaları belirlediğimiz sunucularda, içinde worldedit gibi pluginlerde mevcut. Bizim önümüzde ve alıntı olmayacak bir şekilde yapması gerekmektedir.

İletişim adreslerimiz.

Kişisel discord: Asertivah#1881
Discord grubu: discord gg/ f2TwYdpvKU
Mail: [email protected]

MiddleEarthResmi

154878724 Görüntülenme
En iyi cevaplar
0
Selamlar forum-gamer kullanıcıları,

Konuyu açmamın sebebi mimar aramaktayım. Ücreti verilecek bir şekilde çalışacak. Yaş'ın mikrofonun hiç önemi yok. Kredi kartı yoksa bile istediği hediyeleri, alması gereken sitelerde vs. halledebiliriz. Haritaları belirlediğimiz sunucularda, içinde worldedit gibi pluginlerde mevcut. Bizim önümüzde ve alıntı olmayacak bir şekilde yapması gerekmektedir.

İletişim adreslerimiz.

Kişisel discord: Asertivah#1881
Discord grubu: discord gg/ f2TwYdpvKU
Mail: [email protected]
Güvenilir bulamadım, bir arkadaşım senden şikayetçi olmuştu bile.

En iyi cevaplar
0
:D buna sadece güldüm 1.8 plugini yapan bir mahlukattan ne beklenir... ve ayrıca en son üzüleceğim şey sizin sunucunuzda mimar olamamak .d küçük çocuklar....
Sadece 1.8 paketi yapmıyoruz, özel paket istekleri geliyor survival anarşi vs. ve hala sunucu diyorsun özelden sana projemi anlattım paket satıyorum haritaları ücretli olarak size yaptıracağız. Sesli gelin dedim gelmediniz gelseydiniz sizinde yaşınızı öğrenirdik.