[GLOBAL Premium] SC-Riber.Games / SIFIR P2W ile Survival ile savaşın en iyi hali! / Kendi tercihlerinle ile gelişimine başka bir bakış açısı kat!

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Kendisini her geçen gün geliştiren ve geliştirmeye devam eden saygı gösterilecek sunuculardan bir tanesi ile karşınızdayım. Tek bir komut ile /scmenu adı altından işleyen bir sunucu mu? Gerçekten inanılmaz bir olay. Diğer yazılarımdan da göreceğiniz üzere sunucu kendisini oyuncuya tanıtması kanaatindeyim. Yeni gelen bir oyuncunun , sunucunun nasıl bir sistem , özellik ve işleyişe sahip olduğunu öğrenmesi gerekir. Bununda altın kuralı çok detaylı bir menü. Sistemlere geçecek olursak özgün ve üzerinde düşünülmüş sistemleri barındırıyor bu da bu sunucuyu olağanların dışında bir sunucu yapıyor. Özel eşyalar , zindanlar , patronlar ve ek olarak rütbe sistemi gerçekten emek verilebilecek bir sunucu. Daha detaylı görmek isteyen sunucuyu ziyaret edebilir. BAŞARILAR!
Merhaba @Cuva
Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
SonCesurlar ekibi.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Sunucunuzda faction yok mu ? Yoksa eklemeyi düşünüyor musunuz acaba ?
Sunucunuzu çok beğendim.

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda faction yok mu ? Yoksa eklemeyi düşünüyor musunuz acaba ?
Sunucunuzu çok beğendim.
Merhaba @SlayerRs
Oyun modumuz aslında bir nevi survival ve faction karışımıdır, isterseniz oyuncu bölgelerine saldırı düzenleyebilir veya savunabilirsiniz. Ekstra olarak faction oyun modu eklemeyi düşünmüyoruz. Fakat ileride faction tarzı benzer Türkiye'de olmayan bir oyun modunu getirebiliriz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
SonCesurlar ekibi.
1607490759656.png

1607490767639.png

Ahmet50042

Sabret ve Devam et
En iyi cevaplar
0
konu tanıtımı biraz karmaşık gözüktü gözüme, başarılar diliyorum.

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Merhaba, konu tasarımı ne kadar karmaşık olsa da konu tasarımında sunucunun neredeyse tüm özelliklerine yer verildiğinden dolayı konu tasarımı gayet başarılı olmuş. Ve sunucunun içi hakkında da bunları söyle bilirim, iyi çalışmalar.

Hardal_exe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium hesabımın ismiyle birisi kaydolmuş yardımcı olabiliyor musunuz bu konuda ? Discordunuzuda göremedim varsa link atarsanız sevinirim

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Merhaba, konu tasarımı ne kadar karmaşık olsa da konu tasarımında sunucunun neredeyse tüm özelliklerine yer verildiğinden dolayı konu tasarımı gayet başarılı olmuş. Ve sunucunun içi hakkında da bunları söyle bilirim, iyi çalışmalar.
aslında iyi okursak karmaşık değil

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Sunucu ne zaman açılıyor acaba?
Merhaba @Enjected
şu an barındığımız makinenin ağ alt yapısında bir sorun olduğundan dolayı donanım değişikliği yapılması gerekiyor, aksilik çıkmazsa donanım değişimi 1 Ocak'ta yapılması bekleniyor. Açıldığında haberdar olmak için discord sunucumuza, internet sitemiz üzerinden katılabilirsin.
SonCesurlar Ekibi.