Lucky "Project" Sorunsalı

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
öncelikle herkesden yaşanan durumdan özrümü belirtmek istiyorum

2. olarak şu ana kadar herhangi bir satış yapmamıza rağmen bir insanı parasını alıp dolandırmayı nasıl yaptığımızı merak etmekteyim.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
öncelikle herkesden yaşanan durumdan özrümü belirtmek istiyorum

2. olarak şu ana kadar herhangi bir satış yapmamıza rağmen bir insanı parasını alıp dolandırmayı nasıl yaptığımızı merak etmekteyim.
Bana 3 kişiye sattığını yazdın ve senden şikayetciler var demekki.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Baştaki Tasarımsal Faciaları Ve Yaşanan Küfürlü Konuşmalardan Dolayı Yeniden Özür Dilemek İsterim Ancak
Hepsine Adımızı Savunmak Adıyla Vereceğimiz Mantıklı Cevaplarımızda Bulunmakta Olduğunu Söylemeden Geçemeyeceğim.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Bana 3 kişiye sattığını yazdın ve senden şikayetciler var demekki.
3 Kişyie sattığımı açıkladığım zaman bu özelden yaptığım satışlardan bir kaçıydı firmamızın adına şu anlık bir satış bulunmamakta ve önceden satış yaptığım kişiler gayet olumlu yorumlar aldı ve hizmetimizden hoşnut kaldılar.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
3 Kişyie sattığımı açıkladığım zaman bu özelden yaptığım satışlardan bir kaçıydı firmamızın adına şu anlık bir satış bulunmamakta ve önceden satış yaptığım kişiler gayet olumlu yorumlar aldı ve hizmetimizden hoşnut kaldılar.
Firma mı xd

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Özelden tasarım yaptığın kişiyi dolandırmışsın ki buraya gelmiş..

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Benim sorunum değil, sen gitmişsin küfür etmişsin milletin tasarımlarını aşşağlamışsın. Biz onu arkadaş onu açtı konumuza dönelim.
madem bu kadar kesin konuşabiliyor arkadaş kanıtlarını atmasını rica edebilirmiyim?
@Anonimis fotoğraf varsa atar mısın?
En Azından Çaba Gösteren Ve Firma Bir İşe İmza Atmaya Çalışan Bir Ekibiz

ve amacım şu anlık yeniden 5 sayfalık bir tartışmaya girip zamanımızı boşa harcamak yerine projemize harcamayı tercih ediyorum
Sözde "firma"sı olan bir kişi müşterilerine üyelerine bu kadar saygısız edepsiz mi olur??

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
İnternetteki sitelerden yaptığın logoları satmaya çalışıyorsun.