Lucky "Project" Sorunsalı

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Benim sorunum değil, sen gitmişsin küfür etmişsin milletin tasarımlarını aşşağlamışsın. Biz onu arkadaş onu açtı konumuza dönelim.

@Anonimis fotoğraf varsa atar mısın?

Sözde "firma"sı olan bir kişi müşterilerine üyelerine bu kadar saygısız edepsiz mi olur??
efendim öncelikle müşterilerimize genel olarak bir saygısızlık gösterdiğimi düşünmüyorum
saygısızlık gösterdiğim kişilerdende özürümü yukarda belirttim ve birdaha olmayacağına dair
bir sözümü iletmiş bulunmaktayım

arkadaş fotoğrafını atınca daha detaylı konuşacağız.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
İnternetteki sitelerden yaptığın logoları satmaya çalışıyorsun.
yeni bir tasarımcı aldıktan sonra sizin tabirinizle berbat logolarımı yada tasarımlarımı değil diğer tasarımcımızın yaptığı narin ve hoş olan tasarımlarımızı yakın zamanda en güvenilir haliye satışa sunacağız.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Neler olduğunu en baştan anlatabilirmisin?
Bu arkadaş Borakant'ın tasarımlarını durup durmadan aşağıladı küfür etti fotoğrafları var. Ayrıca "Lucky Project" Adında dolandırıcılık altyapısı var ve internetteki bedava logoları satıyor. Bir kişide beni dolandırdı diyor olay budur.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Bu arkadaş Borakant'ın tasarımlarını durup durmadan aşşağladı küfür etti fotoğrafları var. Ayrıca "Lucky Project" Adında dolandırıcılık altyapısı var ve internetteki bedava logoları satıyor. Bi kişide beni dolandırdı diyor olay budur.
öncelikle yeniden ve yeniden söylediğim gibi küfürlü konuşmalardan dolayı özrümü belirttim

ve dolandırıcılık iddasıda tamamen yalandan ibaret olduğunu biliyoruz ( arkadaş kuru sözden başka bir kanıt söylemiyor)

GokturkTalha

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu arkadaş Borakant'ın tasarımlarını durup durmadan aşağıladı küfür etti fotoğrafları var. Ayrıca "Lucky Project" Adında dolandırıcılık altyapısı var ve internetteki bedava logoları satıyor. Bir kişide beni dolandırdı diyor olay budur.
Anladım, sağol.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
öncelikle yeniden ve yeniden söylediğim gibi küfürlü konuşmalardan dolayı özrümü belirttim

ve dolandırıcılık iddasıda tamamen yalandan ibaret olduğunu biliyoruz ( arkadaş kuru sözden başka bir kanıt söylemiyor)
Sadece ona küfür etmedin ki sen?? Herkese küfür ettin.

Diğer arkadaşta aktif değil aktif olursa atar fotoğrafları.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Senide böyle kabul edeceğiz o zaman. Senden alış-veriş yapanda yandı.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1

GokturkTalha

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
efendim acaba kaç milyoncu kez sizin anlayacağınız dilde bleirteceğimi bilmiyorum ama artık parantez içnide belirtmektende sıkıldım cidden.

(yaptığımız hakaretler ve küfürlerden dolayı özrümü belirttim)
3 yanlış 1 doğruyu götürür.