Yazışmalarımız daha var ama arşivde malesef.Hayır, bir üye olarak merak ediyorum.
Yazışmalarımız daha var ama arşivde malesef.Hayır, bir üye olarak merak ediyorum.
Tamam anladım.Yazışmalarımız daha var ama arşivde malesef.
Hayır sadece mesaj kasıyorsun.Hayır, bir üye olarak merak ediyorum.
Bana 3 kişiye sattığını yazdın ve senden şikayetciler var demekki.öncelikle herkesden yaşanan durumdan özrümü belirtmek istiyorum
2. olarak şu ana kadar herhangi bir satış yapmamıza rağmen bir insanı parasını alıp dolandırmayı nasıl yaptığımızı merak etmekteyim.
3 Kişyie sattığımı açıkladığım zaman bu özelden yaptığım satışlardan bir kaçıydı firmamızın adına şu anlık bir satış bulunmamakta ve önceden satış yaptığım kişiler gayet olumlu yorumlar aldı ve hizmetimizden hoşnut kaldılar.Bana 3 kişiye sattığını yazdın ve senden şikayetciler var demekki.
Firma mı xd3 Kişyie sattığımı açıkladığım zaman bu özelden yaptığım satışlardan bir kaçıydı firmamızın adına şu anlık bir satış bulunmamakta ve önceden satış yaptığım kişiler gayet olumlu yorumlar aldı ve hizmetimizden hoşnut kaldılar.
Özelden tasarım yaptığın kişiyi dolandırmışsın ki buraya gelmiş..3 Kişyie sattığımı açıkladığım zaman bu özelden yaptığım satışlardan bir kaçıydı firmamızın adına şu anlık bir satış bulunmamakta ve önceden satış yaptığım kişiler gayet olumlu yorumlar aldı ve hizmetimizden hoşnut kaldılar.
En Azından Çaba Gösteren Ve Firma Bir İşe İmza Atmaya Çalışan Bir EkibizFirma mı xd
madem bu kadar kesin konuşabiliyor arkadaş kanıtlarını atmasını rica edebilirmiyim?Özelden tasarım yaptığın kişiyi dolandırmışsın ki buraya gelmiş..
@Anonimis fotoğraf varsa atar mısın?madem bu kadar kesin konuşabiliyor arkadaş kanıtlarını atmasını rica edebilirmiyim?
Sözde "firma"sı olan bir kişi müşterilerine üyelerine bu kadar saygısız edepsiz mi olur??En Azından Çaba Gösteren Ve Firma Bir İşe İmza Atmaya Çalışan Bir Ekibiz
ve amacım şu anlık yeniden 5 sayfalık bir tartışmaya girip zamanımızı boşa harcamak yerine projemize harcamayı tercih ediyorum