GokturkTalha
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Uzatmaya gerek yok, olan olmuş artık.Doğru değil, keza konunun asıl amacının dışına xxAlac'da çıkıyor. Neyse, işin özü bundan alışveriş yapmayın. Hem güvenilir değil, hem kaliteli değil.
Uzatmaya gerek yok, olan olmuş artık.Doğru değil, keza konunun asıl amacının dışına xxAlac'da çıkıyor. Neyse, işin özü bundan alışveriş yapmayın. Hem güvenilir değil, hem kaliteli değil.
İstediğim gibi yazarım bunu kısıtlayan bir kural yok hem amacım mesaj kasmak olsaydı böylesine boş ve gereksiz bir konuya mesaj yazmazdım. Belki alışveriş yapacağım firmadan o sebepten soruyorum bunu nerden bileceksin.Bilmediğim konu muArşivdeki konuyu görmemiş boşa ağzını çalıştırıyorsun. Bir de sözde mesaj kasmıyorsun. Her şeyi ayrı ayrı yazma git alıntıla o zaman kardeşim ben mi akıl vereyim sana?
İstediğim gibi yazarım bunu kısıtlayan bir kural yok hem amacım mesaj kasmak olsaydı böylesine boş ve gereksiz bir konuya mesaj yazmazdım. Belki alışveriş yapacağım firmadan o sebepten soruyorum bunu nerden bileceksin.
tam tersi efendim özürümüzü belirttik ve gayette kaliteli sağlam ve güvenilir bir yerizDoğru değil, keza konunun asıl amacının dışına xxAlac'da çıkıyor. Neyse, işin özü bundan alışveriş yapmayın. Hem güvenilir değil, hem kaliteli değil.
Bunları tek bir mesajda belirtebilirsiniz, forum'da bunu yapmak (mesaj kasmak) yasak diye biliyorum.sadece bu kadar aşşağılamanızın sebebi
ilk hatamızla yaşanan tasarım faciası ve
sinirimizi belirtmek istediğmiz
ve sonrasında özrümüzü binlerce kez
söylediğimiz konuşmalarmı
yoksa aslı astarı olmayan
yan hesap adına açılmış birinin
bize dolandırıcı mı demesi?
Ayna mı xd. Tekrar tekrar söylüyorum tasarımlarıma 40 eder 60 eder diyenler var gidip ben 20-25'e koyuyorum. 25'e koyduğunuz tasarımla kime şeklin?tam tersi efendim özürümüzü belirttik ve gayette kaliteli sağlam ve güvenilir bir yeriz
+ olarak bir aynaya konuşmamanızı tavsiye ederim.
sevgiler.
efendim biz gelip yaptıkları aynı tarz tasarımları satmaya çalışıpAyna mı xd. Tekrar tekrar söylüyorum tasarımlarıma 40 eder 60 eder diyenler var gidip ben 20-25'e koyuyorum. 25'e koyduğunuz tasarımla kime şeklin?
Konunun en başındaki ekran görüntüsünü okumamış yazık![]()
Bana "bu logoyu 3 kişiye sattım buna ne dersin?"demiştin.efendim biz gelip yaptıkları aynı tarz tasarımları satmaya çalışıp
ve kime şeklin gibi ifadelerle alay edici sözler kullanımıyoruz.
ve bir tasarımı olan fiyatından düşük koymak ne kalite belirtisidir ne de başka bir şey
tamamen zarardan ibarettir şimdi gelip senin tasarımların hiçbir şey etmez
aynı fiyat koyuyorsun demenin bir anlamı yok çünkü bir tasarımı
olan fiyatından yüksek vermek yanlış
ama olan fiyatından düşük vermekte yanlıştır
hem ne diye emeğinin kendi alın terinin sırf hava olsun diye ucuza satıp bunu her yerde
koz olarak kullanmanın sebebi?
yeniden söylemekteyim sattığım o tasarımlar luckyproject adına satılmış ürünler değildiBana "bu logoyu 3 kişiye sattım buna ne dersin?"demiştin.
Battıkça batıyorsun dolandırıcı beyefendim biz gelip yaptıkları aynı tarz tasarımları satmaya çalışıp
ve kime şeklin gibi ifadelerle alay edici sözler kullanımıyoruz.
ve bir tasarımı olan fiyatından düşük koymak ne kalite belirtisidir ne de başka bir şey
tamamen zarardan ibarettir şimdi gelip senin tasarımların hiçbir şey etmez
aynı fiyat koyuyorsun demenin bir anlamı yok çünkü bir tasarımı
olan fiyatından yüksek vermek yanlış
ama olan fiyatından düşük vermekte yanlıştır
hem ne diye emeğinin kendi alın terinin sırf hava olsun diye ucuza satıp bunu her yerde
koz olarak kullanmanın sebebi?
Ben sana +200 kez açıklamasını yaptım. Üzülme diye güzel 1 tanesi dedim.yeniden söylemekteyim sattığım o tasarımlar luckyproject adına satılmış ürünler değildi
onlar önceden satışa sunduğum sizin dilinizle berbat tasarımlardı.
ve sana bunu söylememin sebebi
aklı sıra sponsor yada yanlış tabir olan ortak olmak için
attığım küçük kanıtlardı beğenmediğini söyledin ama
sslerlede beğendiğin bir resim hala elimde var.
bilmem anlatabildimmi.
sonuçta güven için kanıt lazım.
bunu yan bir hesap açıp *15 tlmi aldı dolandırıldım* diyip ismimizi kirletmeye çalışan biri mi söylüyor?Battıkça batıyorsun dolandırıcı bey![]()
Haklısın.. Kendini savunmaya çalışırken batıyor..Battıkça batıyorsun dolandırıcı bey![]()
madem bu kadar düşünceliydiniz neydi ki sebep forumlarımı özür belirttiğim halde kirletmenin sebebi.Ben sana +200 kez açıklamasını yaptım. Üzülme diye güzel 1 tanesi dedim.