Lucky "Project" Sorunsalı

Anonimis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen beni dolandırdın hayin pislik. Lucky Project adına değil zaten beni lan beni özelden logo yaptın oda wix.com dan yapılmış bir logo sene hayinsin bundan sakın alışveriş yapmayın whatsapp numaramı yazdım adam olan gelsin eklesin yazsışalım beni engelledi birde discorddan ekleyemiyorum.! Foruma atılmıyor fotoğraflar telefonumda

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Sen beni dolandırdın hayin pislik. Lucky Project adına değil zaten beni lan beni özelden logo yaptın oda wix.com dan yapılmış bir logo sene hayinsin bundan sakın alışveriş yapmayın whatsapp numaramı yazdım adam olan gelsin eklesin yazsışalım beni engelledi birde discorddan ekleyemiyorum.! Foruma atılmıyor fotoğraflar telefonumda
tamamen yalandan ibaret bir şeyi hala haklıymış gibi göstermeye çalışmak sizce ne kadar doğru
luckyproject adına bir satış yapmadık ve önceden satış yaptığım kişilerlede hala engelli değil
hala ekliyiz ve halada arkadaş kanka gibi onlarla konuşuyorum nerdeyse buluşmayı bile düşündük
hiçbir müşterimi engellemememe rağmen siz nasıl engelli oluyorsunuz insan gibi gelip bir kanıt
yazmayı bile bilmeden firmamıza kötü aşşağılamalar yapıyorsunuz lütfen kendinize gelin

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Arkadaşların üzerine gitmeyin, onlara öneri vermeyi teklif ettim kabul ettiler. Verincede sanki yıllardır tasarım işiyle uğraşıyormuş gibi böyle daha iyi bizde senin tecrübene güvendikde senden yardım istedik vs. vs. dediler. Herneyse işin özü kendisini geliştirmeye bakmayan ve tavırları her şeyi bilen bir avuç ergenden fazlası değil bu kişiler, boş yere gidipte paranızı pişman olacağınız şeylere harcamayın.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Arkadaşların üzerine gitmeyin, onlara öneri vermeyi teklif ettim kabul ettiler. Verincede sanki yıllardır tasarım işiyle uğraşıyormuş gibi böyle daha iyi bizde senin tecrübene güvendikde senden yardım istedik vs. vs. dediler. Herneyse işin özü kendisini geliştirmeye bakmayan ve tavırları her şeyi bilen bir avuç ergenden fazlası değil bu kişiler, boş yere gidipte paranızı pişman olacağınız şeylere harcamayın.
kusura bakmayın efendim o kadar iyi bir öneri verdinizki kendimizden utanıp sizle iletişimi kestik :/

istediğimiz öneri: hangi programla tasarım yapabiliriz veya ne önerirsiniz?

- cevap: adobe photoshop cc

peki bu programı ben nasıl iyi bir şekilde öğrenebilirim ?

- cevap: kendim öğrendim

ve bir kaç daha üyelerle ilgili tavsiyelerden sonra
işe yarar bir şey söylemediğinizi belirtmek isterim.

Kendimizce ilk başta hatalar yapıp sonra bunları telafi ettikten sonra üstümüze gelen dolandırıcı iftiraları ve daha birçok olumsuz cevaplardan sonra herşeyi sıfırdan kendimiz yapmaya başladık

işin özü size 1 özrüm 1 teşekkürüm olacaktır

özrüm: sizlere sinirimi belirtmek için yaptığım
hakaretlerden dolayı binlerce kez özür dilediğimi
yeniden belirtiyorum

teşekkürüm: kimseden öneri almamayı veya bilen bir
kişiden öneri aldıktan sonra kendimiz ile ilgili
hataları telafi ettikten sonra ismimizi kötülemeye çalışıp
bizi aşşağı çekmeye çalışanlarla 2 kelam konuşmaya bile
girmemek. yeniden bana hatırlattığınız için teşekkürler

Son düzenleme:

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Şu adamın direk kendi profil fotoğrafına bakın bundan bir şey satın alınır mı?
öncelikle profilimde olan şey amatör bir şey olduğunu belirtmek isterim ve
bu benim hesabım değil arkadaşımın hesabı luckyproject yapımı değil

Arkadaş SS leri atsın da ben daha tutarlı sallayayım demek istemiş burada bence. xD Kaporta tutuşunca özür dile tabi.
yoo sallamak söz konusu değil ben gayetde baştada nasıl konuştuğumu belirttim sonrada belirttim özürümü ilk baştada belirttim ve arkadaşda yalan söylemekte herhangi bir dolandırma söz konusu değil
Firmanın ne olduğunu öğren de gel! Kurduğun cümleler çok belli ediyor ki cahil bir insansın ve cahil insanlara asla güven olmaz, burada resmi ve ağır başlı gözükebilmek için Türk Telekom müşteri temsilcisi gibi konuşuyorsun fakat bu senin daha da çok dallama gibi gösteriyor.
güzel açıklayıcı ve kendini belli edici cümleler kurmak türk telekom müşteri temsilcisi gibi konuşmaya mı giriyor
gayette kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum olayın aslını astarını bilmeden gene bize düşman olan
bir kaç arkadaş diğer arkadaşlarını çağırıp adımızı kirletme çalışmalarına tam gaz devam ediyor diyebilirim.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

yoo sallamak söz konusu değil ben gayetde baştada nasıl konuştuğumu belirttim sonrada belirttim özürümü ilk baştada belirttim ve arkadaşda yalan söylemekte herhangi bir dolandırma söz konusu değil

güzel açıklayıcı ve kendini belli edici cümleler kurmak türk telekom müşteri temsilcisi gibi konuşmaya mı giriyor
gayette kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum olayın aslını astarını bilmeden gene bize düşman olan
bir kaç arkadaş diğer arkadaşlarını çağırıp adımızı kirletme çalışmalarına tam gaz devam ediyor diyebilirim.
Efendim eheheheh firmamız eheheh ne efendisi ne firması ulan!? Özele geçtiğimizde ayıyı göreceğiz zaten neden kendini bu kadar kasıyorsun?
(hiç arkadaşım yok :sinsi1:)

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7

Bolonezella ile 1 sene önce falan kavgalıydım sağ altta engellenen kullanıcının içeriğini göster dediği için gördüm. Görüyorum ki kendini savunamıyorsun :)

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
noldu bi' anda tasarım ustası mı oldun xd
Ekli dosyayı görüntüle 186671
durumu açıklıyor. dolandırıcı adam her yerde dolandırıcılığını sergiler.
Bolonezella ile 1 sene önce falan kavgalıydım sağ altta engellenen kullanıcının içeriğini göster dediği için gördüm. Görüyorum ki kendini savunamıyorsun :)
Destek verenlere teşekkürler bu tür dolandırıcıları ortadan kaldırmak gerek.