Lucky "Project" Sorunsalı

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Efendim eheheheh firmamız eheheh ne efendisi ne firması ulan!? Özele geçtiğimizde ayıyı göreceğiz zaten neden kendini bu kadar kasıyorsun?
(hiç arkadaşım yok :sinsi1:)
arkadaşınızın olmamasının sebebi belli oluyor

Bolonezella ile 1 sene önce falan kavgalıydım sağ altta engellenen kullanıcının içeriğini göster dediği için gördüm. Görüyorum ki kendini savunamıyorsun :)
üstüme atılan asılsız itirafları neden savunayımki?

Destek verenlere teşekkürler bu tür dolandırıcıları ortadan kaldırmak gerek.
evet takım arkadaşlarını çağırıp linç etmek için yalanlara devam edebilrisiniz.

Satıcı tagı var boşa gidecek..
herşeyi tek bir cümlede belirtin boşada gitmeyecek

mesaj kasmaya benzemez.

Farkettimde işine gelenleri beğeniyor gelmeyenlere Haha işareti koyuyor. :D
istersem bunada koyarım. hatta koydum. :D

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
hiç merak etmeyin ben sürücü kursuna gitseydim beni en sona atıp seni VIP olarak alırlardı arkadaşım.

böyle şeylerle kafanı yorma. :)
Battıkça batıyorsun :) İlkokul kavgası gibi "beynini yorma" diye tartışacaksan hesabını dondur forumdan uzaklaş.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Akrei

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne bu tantana arkadaşlar, konuda sırf boş yorumlar var 7 sayfa okumadım bile. @xxAlac Firma demek yeni açılan ve 0 referansı olan bir şey demek değildir. Ek olaraktan satış yapmadığınızı söylüyorsunuz ancak discordunuzda müşteri rolüne sahip birkaç kişi gördüm, ek olaraktan özeldende satış yaptığınız söylenmiş. Herhalde @BorakanT 'ın tasarımlarına laf yapmışsınız ancak sizin yaptığınız tasarımlar çok daha vasat bir durumda. Sizin tabirinizle "Firma" sahibi olan biri önüne gelene küfür ederek adamların tasarımlarını baltalayamaz. Açıkcası nereden baksan bu hoş karşılanacak bir şey değildir de. Birine sallamadan önce kendinize bakın, kesinlikle tavsiye ediyorum.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Ne bu tantana arkadaşlar, konuda sırf boş yorumlar var 7 sayfa okumadım bile. @xxAlac Firma demek yeni açılan ve 0 referansı olan bir şey demek değildir. Ek olaraktan satış yapmadığınızı söylüyorsunuz ancak discordunuzda müşteri rolüne sahip birkaç kişi gördüm, ek olaraktan özeldende satış yaptığınız söylenmiş. Herhalde @BorakanT 'ın tasarımlarına laf yapmışsınız ancak sizin yaptığınız tasarımlar çok daha vasat bir durumda. Sizin tabirinizle "Firma" sahibi olan biri önüne gelene küfür ederek adamların tasarımlarını baltalayamaz. Açıkcası nereden baksan bu hoş karşılanacak bir şey değildir de. Birine sallamadan önce kendinize bakın, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Önerin için teşekkür ederiz.

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
@xxAlac @BorakanT @Arejact
Biraz geç oldu bu mesaj ama hiçbirinizin kanıtı yok,ayrıca saçma sapan 15 tl dolandırıldım mevzusu diyen arkadaş konu açıldıktan az sonra açılmış bir hesap büyük ihtimalle @BorakanT ye düşman olan biri o hesabı açtı. @xxAlac ayrıca mesaj kasmaya benzemez diyip bir konu için 20 tane mesaj atman ironik.
Hiçbir kanıtı olmayan insanlar birbirini saçma sözlerle kışkırtması çocukluğun teki.Kardeşim logo ve tasarım yapıyorsanız bu sorunsuz bir şekilde halledip böyle yerlerde birbirinizi kışkırtınca elinize fazla para geçmiyor sadece "ego tatmini" uyguluyorsunuz.Ayrıca bu konuyla ilgili logo ve tasarımlara küfür edip ondan sonra burda konu açıp,yan hesap açıp dolandırıldım diyip yapan çocuksu insanlara neden bu mesajı yazdığımıda anlamadım.Hala yazıyorum ama belki bir şeyler anlarsınız.Ayrıca en haklı olan kişi ve katıldığım kişi @Akrei seni tebrik ediyorum.

- @Tryfare
DDC6E22F-D6A2-4FEC-8A1E-66913B16EA7A.gif

Son düzenleme:

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Biraz geç oldu bu mesaj ama hiçbirinizin kanıtı yok,ayrıca saçma sapan 15 tl dolandırıldım mevzusu diyen arkadaş konu açıldıktan az sonra açılmış bir hesap büyük ihtimalle @BorakanT ye düşman olan biri o hesabı açtı. @xxAlac ayrıca mesaj kasmaya benzemez diyip bir konu için 20 tane mesaj atman ironik.
Hiçbir kanıtı olmayan insanlar birbirini saçma sözlerle kışkırtması çocukluğun teki.Kardeşim logo ve tasarım yapıyorsanız bu sorunsuz bir şekilde halledip böyle yerlerde birbirinizi kışkırtınca elinize fazla para geçmiyor sadece "ego tatmini" uyguluyorsunuz.Ayrıca bu konuyla alakası olmayabilir ama @xxAlac discord sunucun ayıp olucak ama gerçekten berbat.Hiçbir şeyin düzeni yok ve logo ve tasarımlara küfür edip ondan sonra burda konu açıp,yan hesap açıp dolandırıldım diyip yapan çocuksu insanlara neden bu mesajı yazdığımıda anlamadım.Hala yazıyorum ama belki bir şeyler anlarsınız.Ayrıca en haklı olan kişi ve katıldığım kişi @Akrei seni tebrik ediyorum.

- @TryfareEkli dosyayı görüntüle 186874
Söylediğin şeylerin hepsi doğru fakat 15tl dolandırıldım diyen şahsın bizimle ilgisi yoktur. Borakant konuyu küfür ve bedava logo sattığı için açtı gerisi sonradan gelişti.

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Söylediğin şeylerin hepsi doğru fakat 15tl dolandırıldım diyen şahsın bizimle ilgisi yoktur. Borakant konuyu küfür ve bedava logo sattığı için açtı gerisi sonradan gelişti.
Sizinle ilgisi olduğunu söylemedim sadece konu açıldıktan sonra BorakanTnin düşmanı olan biri bu hesabı açıp iftirayı basmış.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
basit ve gereksiz bir tartışmadan ilerleyen sonuç ve gelişmeler.

ve bunun gereksiz bir tartışma olduğunu söyleyip hala bizi aşşağı çekmeye çalışan
birileri daha

önerileriniz için kaç kere teşekkür daha edip. bu gereksiz ve yalan haberlerin olduğu konuşmayı
sona erdirmek için?

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Hiçbir kanıtı olmayan insanlar birbirini saçma sözlerle kışkırtması çocukluğun teki.Kardeşim logo ve tasarım yapıyorsanız bu sorunsuz bir şekilde halledip böyle yerlerde birbirinizi kışkırtınca elinize fazla para geçmiyor sadece "ego tatmini" uyguluyorsunuz.Ayrıca bu konuyla alakası olmayabilir ama @xxAlac discord sunucun ayıp olucak ama gerçekten berbat.Hiçbir şeyin düzeni yok ve logo ve tasarımlara küfür edip ondan sonra burda konu açıp,yan hesap açıp dolandırıldım diyip yapan çocuksu insanlara neden bu mesajı yazdığımıda anlamadım.Hala yazıyorum ama belki bir şeyler anlarsınız.Ayrıca en haklı olan kişi ve katıldığım kişi @Akrei seni tebrik ediyorum.

- @TryfareEkli dosyayı görüntüle 186874
öncelikle öneriniz için sağolun ancak discordumuz özellikle ince detaylarla hazırlanmıştır tam olarak neyi beğenmediğinizi belirtirseniz daha detaylı düzeltmeler yapabiliriz. :)