Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle tuzak kapılarından tp ile geçilebiliyor, ender pearl ile de, hatta ender pearl ile bloklardan dahi geçilebiliyor bunları nasıl önleyebilirim?
Merhabalar efendim,
Ender pearl ile birçok yerden geçildiği doğru daha doğrusu üst üste atılması lazım bunun engellemenin bir yolu ender pearlı ya tamamen sunucuda engellemek yada wg ile ender pearl atıldığında çalışmamasını sağlamak ama sizin dediğiniz tp olayını bilmiyorum efendim. tp olayını biraz açıklarsanız onunda bir çözüm yolunu araya biliriz.
Merhabalar efendim,
Ender pearl ile birçok yerden geçildiği doğru daha doğrusu üst üste atılması lazım bunun engellemenin bir yolu ender pearlı ya tamamen sunucuda engellemek yada wg ile ender pearl atıldığında çalışmamasını sağlamak ama sizin dediğiniz tp olayını bilmiyorum efendim. tp olayını biraz açıklarsanız onunda bir çözüm yolunu araya biliriz.
Ender pearl combat süresini 10 saniye olarak ayarladık fakat ender pearl'leri duvarların kesişim noktaları gibi yerlere atınca özellikle fly hakkı olan kimseler duvarların içine girebiliyor, bazen atılıyorlar
Tp olayında ise tp olaraktan duvarların içine doğru eğildiklerinde duvardan/kapıdan geçilebilmekte
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.