Yardım Tp ile kapılardan geçilmesi

Guneyfener

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
Özellikle tuzak kapılarından tp ile geçilebiliyor, ender pearl ile de, hatta ender pearl ile bloklardan dahi geçilebiliyor bunları nasıl önleyebilirim?

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Merhabalar efendim,
Ender pearl ile birçok yerden geçildiği doğru daha doğrusu üst üste atılması lazım bunun engellemenin bir yolu ender pearlı ya tamamen sunucuda engellemek yada wg ile ender pearl atıldığında çalışmamasını sağlamak ama sizin dediğiniz tp olayını bilmiyorum efendim. tp olayını biraz açıklarsanız onunda bir çözüm yolunu araya biliriz.

Guneyfener

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar efendim,
Ender pearl ile birçok yerden geçildiği doğru daha doğrusu üst üste atılması lazım bunun engellemenin bir yolu ender pearlı ya tamamen sunucuda engellemek yada wg ile ender pearl atıldığında çalışmamasını sağlamak ama sizin dediğiniz tp olayını bilmiyorum efendim. tp olayını biraz açıklarsanız onunda bir çözüm yolunu araya biliriz.
Ender pearl combat süresini 10 saniye olarak ayarladık fakat ender pearl'leri duvarların kesişim noktaları gibi yerlere atınca özellikle fly hakkı olan kimseler duvarların içine girebiliyor, bazen atılıyorlar
Tp olayında ise tp olaraktan duvarların içine doğru eğildiklerinde duvardan/kapıdan geçilebilmekte