Mc.HMCraftTR.com | Emek SkyBlock | MİNİONLAR | SEVİYELİ FIRINLAR | 0 LAG | ALIMLAR AKTİF | 3 ŞUBAT 12:00 DA AÇILIŞ | YENİ NESİL SKYBLOCK |

KreatyGY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle girdiğimde sunucu açıktı ada açmaya çalıştım olmadı ilgilenende yoktu oyuncularınız böyle sorunlarla karşılaşınca çözemiyorsunuz sanırım vede dolandırıcılık ne alaka ?
ada açmaya çalıştın olmadı demekki komudu yanlış yazdın bilgi npc sinden veya /bilgi & /is yazarak bakabilirdin komutlara bunun için yetkili olmasına gerek yok sunucumuzda aktif oynayan oyuncularımızın hiçbiri bu sorunlarla karşılaşmadı sizde böyle olması garip açıkcası saygılarımla

EyeStant

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzdan Bazı Kişiler BİZİM SUNUCUMUZDA REKLAMA GELDİLER! agır kelimelerde söylediler! oyuncularınızı bu konuda uyarmalısınız

EyeStant

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ByRekt ve Supports adlı oyuncu gerekli işlemler yapılmassa bu agır sözleri yüzünden yasal işleme başvurulacaktır

INarqzI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda gelip rekam yaparak haksız kazanç sağlamaya çalışıyorsunuz . Kıskançlığınız ve para hırsınız gözünüzü kör etmiş sanırım. Lütfen gidip daha düzgün bir sunucu açarak(emek verilmiş bir sunucu, çalıntı bir sunucu değil) bize karşı o şekilde rekabete giriniz.
İyi forumlar dilerim ve lütfen bu tavrınıza son veriniz.

ByJoohnny_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başkalarının Sunucusunda Reklam Yaparak Gelişmeye Çalışan Rezalet Bir Sunucu! Bizzat Sunucuma Şimdi Geldiler reklama Kanıtlarınıda Atabilirim!

INarqzI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başkalarının Sunucusunda Reklam Yaparak Gelişmeye Çalışan Rezalet Bir Sunucu! Bizzat Sunucuma Şimdi Geldiler reklama Kanıtlarınıda Atabilirim!
Aynısı bizede oldu efendim ayrıca üstüne küfürler yedim. Hiç yoktan ve durduk yere, saygı ve rekabet denen şey artık yok görüyorum ki

KreatyGY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynısı bizede oldu efendim ayrıca üstüne küfürler yedim. Hiç yoktan ve durduk yere, saygı ve rekabet denen şey artık yok görüyorum ki
Arkadaşlar HİÇBİR YÖNETİM EKİBİ ÜYESİ gelip sizin sunucunuzda reklam yapamaz yasaktır yönetim ekibinden olmayan bir kaç oyuncumuz yapmış olabilir ki buda kesin değil kanıtınızı bana ulaştırırsanız yasaklayabilirim o oyuncuları

KreatyGY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YASAL YOLLARLA HAKKINIZI ARAMANIZI RİCA EDERİM HİÇBİR YÖNETİM ÜYESİ BÖYLE BİR SAYGISIZLIK YAPMADI.

KreatyGY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kantılarını atarmısınız rica etsem sizce rezalet bir sunucuda +35 aktif oyuncu olabilirmi bence olamaz kanıtları ulaştırmanızı rica ederim özelden veya burdan ip adreslerinide ulaştırmanızı rica edyorum

KreatyGY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda gelip rekam yaparak haksız kazanç sağlamaya çalışıyorsunuz . Kıskançlığınız ve para hırsınız gözünüzü kör etmiş sanırım. Lütfen gidip daha düzgün bir sunucu açarak(emek verilmiş bir sunucu, çalıntı bir sunucu değil) bize karşı o şekilde rekabete giriniz.
İyi forumlar dilerim ve lütfen bu tavrınıza son veriniz.
Çalıntı Sunucu Derken Öncelikle Sunucumuz Lisanslı Bir Suncuudur Para Hırsından Bahsetmeyin Lütfen bana burada bu serveri kötülemenizin sebebinide biliyorum ama size genede hak vermek için kanıt istiyorum sizden sadece kanıt loglardan en zaman yapıldığına dair ip adresi ve kanıt istiyorum Allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz para hırsı gibi laflar yakışmıyor size herkes emek verdiği şeyden para kazanmak ister. Dediğim gibi eğer kanıtınız var ise buraya veya özelden bana iletin böyle yorumlar yazarak anca kendinizi kandırırsınız iyi günler

xWhereCoskuyuX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza gelip kurucu ile konuşuyorum, Reklam yapan oyuncunun ip adresini ve ismini istiyorum kurucu sunucudan banlıyor.
Ek olarak belirtmek isterimki Yönetim olarak hiçbir oyuncuya gidip mc.xxxx.com sunucunsa reklam yapın türü bir yaklaşımda bulunmadık ama Kurucunuz başta olmak üzere tüm oyuncularınız sunucumuzun discorduna ve oyuna gelerek msg'den reklam yapmaya çalıştınız.
Bundan sonraki günlerde devam edilirse olaya ben değil Avukatım girecek, hakkınızda saldırı yapmaktan işlem başlatılacaktır.
- Σ xWhereCoskuyuX#8286