Yardım CSGO Boosting, Win Boosting, Vertigo Boosting vs. Hakkında bilgi

BulutCanQ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba, son zamanlarda popüler olmus bu sistemi soracaktım birçok site ve dc adresi var bunun için örnegin anlatayim 10 win boosting satın aldınız.Adam bir lobi kuruyor o lobiye giriyorsunuz 1 hesap siz 4 hesap ise adamın bot hesapları tamam böyle eşleştiriyorda nasıl 4 csgo mu çalıştırıyor ? Bunu geçtik karşı tarafta nasıl adamın hesabları geliyor karşı 5 kişi bot (Adamın hesapları) eşleştiriyor bizim şifremizi vs. vermemize gerek yok peki bu boosting sistemi nasıl işliyor bilen biri yazabilirmi lütfen eğer özelden söylemek isterseniz discord adresimi bırakırım bilenler lütfen yazsın bu adam nasıl 9 csgo calıstırıyor nasıl o botlarla yapıyor lobiyi bilen yazsın :D örnek ss linkleri burada: 1-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu boost sistemi nasıl işliyor pls sölein

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Şu an aklıma geldiği kadarıyla, tamamen tahmin üzerine söylüyorum.
  1. Adamlar bir sanal makine ağı kurmuş olabilirler. Bu şekilde 9 tane CS:GO açabilirler.
  2. 9 CS:GO hesabı ranklarının ortalamasına göre, senin rankına göre veya son maçlarına göre(son maçında kaybeden takımdaysa, kazanan takıma geçiyor gibi) takımlara dağılıyorlar.
  3. Az oynanan bir harita seçiliyor.
  4. Sonrasında arama yapılan sunucu bir Firewall tarafında filtreleniyor ve spesifik bir sunucu üzerinde arama yapılıyor. Arama yapılan sunucu seçilirken düşük aktif oyunculu bir sunucu seçiliyor, misal Avustralya.
  5. Arama aynı anda başlatılıyor.
  6. Profit
Hesap seçilirken mümkün mertebe Global hesap seçiliyordur. Nitekim Global olan veya o seviyede oynayan oyuncular Valve'nin MM(Match-Making)'inde oynamıyor. FaceIT veya ESEA üzerinde takılıyorlar.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Ok kankam eyvallah başkalarının mesajınıda bekliyorum cünkü bende bu sistemi yapmak istiyorum :D
Şahsen bu tür hizmetleri desteklemiyorum.
Aynı zamanda o kadar kolay olsa zaten bu sistem çalışmaz. Çünkü o kadar kolay olsa; herkes yapar, herkes yaparsa(yaygın olursa) eşleştirmelerde boost lobileri bir birine gelir ve sistem bozulur. Kendi aralarında ayarlanmış olmaları lazım ki sistem çalışsın.