Kapansın

hasanmuraT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir sunucu benim çok hoşuma gitti herkese tavsiye ederim.
Sevgili oyuncularımız 1 aylık ara ardından sahalara geri dönduk elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışarak tekrar sizlerin oynabileceği bir sunucu açtık ReduxCraft ekibi olarak yeni bir serüvene geçiş yapma kararı aldık eski bir opskyblock sunucusu olan reduxcraft artık bir survival sunucusudur eskisinden daha iyi bir reduxcraft sizi bekliyor sunucumuzdaki sistemlerin hepsini yazamadım oyunculara yani sizlere bağlı olarak devam edeceğiz sizin yorumlarınız ile ilerleyeceğiz her zaman saat 20:00da eventlerimiz gerçekleşmekte aynı zamanda sürekli yapılan etkinlikler ve yarışmalarımız mevcut sizde bunlara katabilirsiniz ve sunucumuzda hile kullanılmaması konusunda çok tedbirliyiz aynı zamanda yetkili ekibimiz küfür,hakaret,ailevi değerlere terbiyesizlık yapılmasına asla müsade etmeyecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 190405

Gelin biraz sistemlerden bahsedelim

Minyon market sistemi ile ekonominizi ve levelinizi arttırmanız artık çok kolay

Ekli dosyayı görüntüle 190406

Ada duyuru sistemi sayesinde kendi adanızdaki itemleri uygun fiyatlara satarak ekonominizi Ekli dosyayı görüntüle 190407

Kumar sistemlerimiz ile biraz günah işlemeye ne dersiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 190409

Lagsız bir oyun keyfi,indirimli site fiyatları ve emeğin paradan daha ön planda olduğunu sunucumuza gelmeye ne dersiniz?

İP:reduxcraft.keyubu.com
site:reduxcraft.denince. biz
bence ben onuyorum sizde oynamalısınız. çok güzel