Ay başı 50 bin dolar değerinde dogecoin alıp tek gecede 40 milyon dolara sattı bir adam. sence?Neden alcan ki,uğraşma.
ama nereden ve ben tam olarak gereksinimlerini bilmiyorum. Herhangi bir yaş sınırlaması var mı vs.Valla kripto para kesinlikle almak lazım
Ben aylardır yapıyorum bu işi. Takip etmek önemli piyasayı takip ediceksin kripto para ile alakalı sayfaları takip ediceksin ve risk alıcaksın hemen bazı şeyler patlamaz misal 2 ay önce ChainLink 70-80tl ydi şimdi 170 leri buldu. Yaşın 18 ve üstüne üstüyse ufaktan oynayarak başla.Ay başı 50 bin dolar değerinde dogecoin alıp tek gecede 40 milyon dolara sattı bir adam. sence?
ama nereden ve ben tam olarak gereksinimlerini bilmiyorum. Herhangi bir yaş sınırlaması var mı vs.
hmmmm,dene ama çok para yatırmaAy başı 50 bin dolar değerinde dogecoin alıp tek gecede 40 milyon dolara sattı bir adam. sence?
ama nereden ve ben tam olarak gereksinimlerini bilmiyorum. Herhangi bir yaş sınırlaması var mı vs.
18 yaşın altındayım. Peki nerelere güvenilebilir? Detaylı olarak istersen discorddan konuşalım. BRKN#0929Ben aylardır yapıyorum bu işi. Takip etmek önemli piyasayı takip ediceksin kripto para ile alakalı sayfaları takip ediceksin ve risk alıcaksın hemen bazı şeyler patlamaz misal 2 ay önce ChainLink 70-80tl ydi şimdi 170 leri buldu. Yaşın 18 ve üstüne üstüyse ufaktan oynayarak başla.
Ahahaahah güldürdün. Bilmediğin o kadar bellikiEğer kısa vadeli yatırım düşünülürse alınabilir.
Uzun vadeli ise orası muamma.