Yardım World Guard Hatası (Ücretli Yardım Edicek Yokmu)

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8/1.16
Herkese kolay gelsin arkadaşlar benim 1 tane sorunum var;
1- World guard plugininde rütbe hammadde yaparken rg addmember usta g:Usta yapmama rağmen hala usta rütbesi alanı kazamıyor. Not: farklı dünyada denedim gene olmadı ve daha dışar wg sini atmadan denedim setparent i yapmadan.
Şimdiden herkese teşekkürlere hayırlı işler.

Son düzenleme:

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu sürümü? 1.8 tabanlı ise öncelikle wg olayı anladığım kadarıyla iç içe yapmayı unutmuşsun setparent olayını araştırman lazım izlenmeden anlaşılmaz. worldguard arsa ayarlama videoları izle mantığını anlarsın 2. sorunun ise o eklentiyi kullanma bu eklenti daha basit ve daha kaliteli ve hatasiz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
biraz araştırırsan 2 sorununu çözebilirsin.

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu sürümü? 1.8 tabanlı ise öncelikle wg olayı anladığım kadarıyla iç içe yapmayı unutmuşsun setparent olayını araştırman lazım izlenmeden anlaşılmaz. worldguard arsa ayarlama videoları izle mantığını anlarsın 2. sorunun ise o eklentiyi kullanma bu eklenti daha basit ve daha kaliteli ve hatasiz
Tek wg atıyorum zaten setparent yapmama gerek yok plugini sildim tekrar denedim ama olmuyor 2.si için eyvallah adaş

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sürüm 1.8.8

Edoux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
2
İlk olarak eline bir deri al ve rütbehammaddeye attığın tüm wgleri sil (komudu /rg delete veya /rg remove olmalı).
Ondan sonra aşağıdaki adımları tek tek uygula
1) RütbeHammadde'nin bir ucundan diğer ucuna wg at [//expand vert --> /rg define rutbeh]
2) istersen RütbeHammade'ye özel flag ekleyebilirsin [/rg flag rutbeh tnt deny, /rg flag rutbeh pistons deny, /rg flag rutbeh invincible allow gibi... Ama sakın blok kırıp koymayı deny yapma yoksa usta hammaddesinde bir şey kıramazsın].
3) Usta rütbesinin hammaddesine git ve bir ucundan diğer ucuna wg at [/rg define usta]
4) Ondan Sonra;
/rg setparent usta rutbeh
/rg flag usta entry deny
/rg flag usta build deny
/rg flag usta block-break deny
/rg addmember usta g:Usta
Kafamdan yazdım, denemedim sen deneyebilirsin eğer çalışırsa ne mutlu bana :) Çalışmazsa WorldGuard'ı güncellemeyi deneyebilirsin.

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak eline bir deri al ve rütbehammaddeye attığın tüm wgleri sil (komudu /rg delete veya /rg remove olmalı).
Ondan sonra aşağıdaki adımları tek tek uygula

Kafamdan yazdım, denemedim sen deneyebilirsin eğer çalışırsa ne mutlu bana :) Çalışmazsa WorldGuard'ı güncellemeyi deneyebilirsin.
tek tek yaptım dediklerini yine olmadı10 tane sürüm denedim yok her şey tamam hiçbirinde hata vermiyo ama kendime usta rütbesi verip deniyorum yok kıramıyor hammadeyi