hocam peki şunu sorabilir miyim verilen paraya değiyormu?Kuzenim kullanıyor gayet memnun, yanında doping hafıza da kullanıyordu hangisi daha iyi olur onu kendi belirlesin kimi ezberi daha iyi yapar kimi mantıktan yürütür.
Ben içerikleri konusunda çok bilgi sahibi değilim ancak uğraşılırsa paranın hakkını vermiş olur. Genelde gençler çalışmak için aldırır bir süre bakar sonra bırakırlar. Eğer sen ilgileneceğine güveniyorsan kuruşu kuruşuna vereceğin paranın karşılığını alırsın diye düşünüyorum.hocam peki şunu sorabilir miyim verilen paraya değiyormu?
dershaneler riskli abi ya. Bide gene online hemen her dershane şuanda.almamanızı öneririm son 3 ay kaldığı için en iyi dershanelerin fiyatları 1.500 2.000 Türk Lirasına düşmüştür. Bende YKS'ye hazırlanıyorum ve dershanelerin yüz yüze eğitimini hiçbir şey tutmaz.
Siz öyle sanın hocam, şahsen dershaneye bende kardeşimde gidiyoruz şu ana kadar 2 hafta felan online olarak gördük gerisi yüz yüze. Ayrıca şimdiye kadar sınıfımdan veya arkadaşlarımdan virüs çıkan olmadı.dershaneler riskli abi ya. Bide gene online hemen her dershane şuanda.