Yardım Sonoyuncu cakma lobi sorunu

Voghk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeni gelen guncelleme dolayisiyla cok buyuk ve kapsamli cakma lobiler ve ana menuler servere(sonoyuncu) eklendi. Launcher agiris yaptiktan sonra servere girince sifremi istedigi bi arayuz karsimiza cikiyor bu update gelene kadar sorun yoktu ama artik oraya yazi bile yazamiorum birak yazmayi mouse u bile hareket ettiremiyorum lutfen yardim edin

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Sorununuzla ilgili Sonoyuncu'nun sitesinden yardım talebi oluşturmayı denediniz mi ?

Voghk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorununuzla ilgili Sonoyuncu'nun sitesinden yardım talebi oluşturmayı denediniz mi ?
adamlar benim icin lobiyi degistircek degil ya bu sorunun kisisel baglamda cozume ulasabilecegini dusunuyorum. Zaten 2 gun icerisinde bilen kimse cikmazsa talep basvurusunda bulunacagim . Bu arada verdiginiz cevap icin tesekkur ediyorum.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
adamlar benim icin lobiyi degistircek degil ya bu sorunun kisisel baglamda cozume ulasabilecegini dusunuyorum. Zaten 2 gun icerisinde bilen kimse cikmazsa talep basvurusunda bulunacagim . Bu arada verdiginiz cevap icin tesekkur ediyorum.
Belli ki launcher kaynaklı bir problem. Güncellemelerden kaynaklanan hataları SO'nun destek ekibine iletmeniz sizin için en iyisi olacaktır. Hatayı sadece siz de almıyor olabilirsiniz, yeni güncellemelerde pek çok hata meydana gelebiliyor. Eminim bildirdiğiniz takdirde Sonoyuncu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaktır.