Sunucumuz yetkili kadrosu arıyor! (Yüksek Makine)

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
  2. Admin
  3. Moderator
  4. Mimar
  5. Rehber
  6. Youtuber
  7. Diğer
  8. YOK
Sunucu IP Adresi
Play.MonarchNetwork.net

müqnewbanner.gif

MONARCH NETWORK

EKİP ALIMLARI
Merhabalar ben SemihCengiz 2. kez açılan bu sefer survival sunucumuza deneyimli ekip arkadaşları arıyoruz
Sunucuda sonradan aktiflik yükselceğinde hub eklenecektir yeni oyunlar ekleyeceğiz​
  • sunucuda 16GB ram ve RYZEN9 Mevcut​

MONARCH NETOWORK

ŞARTLAR

15 Yaşından büyük olması
Olgun bir şekilde davranabilmesi
Rahatsız edici davranışlarda bulunmaması
Bir Mikrofona sahip olması (telefon da olur)
Küfür - argo kullanmaması gerekiyor
Herkese eşit davranması ayrımcılık yapmaması gerekiyor
Sunucuya Oyuncu bakımından destek veya maddi destek olması gerekiyor
Gün içerisinde en az 6-7 saat aktif olması gerekiyor (olağan üstü durumlarla geçersizdir)

MONARCH NETWORK

ALIMLAR

GELİŞTİRİCİ (PLUGİNER)
ADMİN (Yüksek tecrübe / destek )
MODERATÖR (İyi tecrübe / destek)
REHBER (Tecrübeli)
MİMAR (Usta build)
TASARIMCI (Normal)

FORUM KONUMUZA GİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN DİSCORDDAN İSTEK ATABİLİRSİNİZ
- İletişim = SemihCengiz#0993
müqnewbanner.gif

Son düzenleme:

KokichiOma182025

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olgun olacak, 6 7 saat aktif olacak ve servere maddi konuda yardımcı olacak? ayrıca donanımlı olacak böyle ölü bir platformda ölü bir oyunda böyle bir insan bulamazsanız ki oyun dünyanın en popüler oyunu bile olsa bu kadar donanımlı olan bi insan bu şartlarla bedava bir serverde ÇALIŞMAZ ki şu an bu oyunu oynayan bu işleri yapmak isteyenler 15 16 yaşında orta durumlu bir ailelerin çocukları.Kimse gidipte böyle şartlarla hiçbir şey kazanmadan bu kadar aktif olamaz şartlarınızı düşürüp tekrar yayınlamanızı tavsiye ederim.İyi günler dilerim.

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olgun olacak, 6 7 saat aktif olacak ve servere maddi konuda yardımcı olacak? ayrıca donanımlı olacak böyle ölü bir platformda ölü bir oyunda böyle bir insan bulamazsanız ki oyun dünyanın en popüler oyunu bile olsa bu kadar donanımlı olan bi insan bu şartlarla bedava bir serverde ÇALIŞMAZ ki şu an bu oyunu oynayan bu işleri yapmak isteyenler 15 16 yaşında orta durumlu bir ailelerin çocukları.Kimse gidipte böyle şartlarla hiçbir şey kazanmadan bu kadar aktif olamaz şartlarınızı düşürüp tekrar yayınlamanızı tavsiye ederim.İyi günler dilerim.
merhaba, ücretsiz çalışmayacaktır.
2.si isteğe bağlı destek. biraz düzgün okusaydın.

KokichiOma182025

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm doğru benim hatam.
burada isteğe bağlı yazıyor ben görmemişim.
Ayrıca gene ben görememişim herhangi bir şekilde ne kadar ücret verileceği yazmıyor hatta ücret verileceği bile yazmıyor.Neyse ya benim hatam ben görmemişim :D

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm doğru benim hatam.
burada isteğe bağlı yazıyor ben görmemişim.
Ayrıca gene ben görememişim herhangi bir şekilde ne kadar ücret verileceği yazmıyor hatta ücret verileceği bile yazmıyor.Neyse ya benim hatam ben görmemişim :D
problem yok.. iyi günler :))