[ 1.18.1 ] [ YENİ AÇILDI! ] OYNA.KAFALARMC.COM #LAGSIZOYUN! Dengeli Ekonomi! Çiftçi! Minyon! Jeneratör! Etkinlikler! [ İLGİLİ YÖNETİM ]

_Itz_Kroc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kalitenin en iyi adresi KAFALAR MC 1 doz aldınız mı bağımlısı oluyorsunuz KESİNLİKLE OYNAYINIZ! :bayrak:

• Beğen
Reactions: YAQ

YAQ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uzun uğraşların,tecrübenin sonucu olduğu çok belli.Elinize sağlık tek kelimeyle efsane olmuş.

DakeLake

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Normalde sky block oynamam ama daha önceden MC de oynamam diyordum fikrim değişti böyle bir server oyun zevkini kat ve kat arttırıyor mükemmel ötesi

GlobalSLeaderAlev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saygı Değer KafalarMC Network yetkilileri ve kurucular;
Puanlamaya geçmeden önce, köklü bir oyuncu olduğum için dileklerimden ve şikayetlerimden bahsetmek isterim.
ŞİKAYETLER:

-Öncelikle yapılan yorumların çoğu "Yeni Hesap", ve dolayısıyla bir kandırma da olabilir olmayadabilir.
-128GB Kimse bu kadar yüksek bir boyutu sadece Emek Skyblock için kullanmaz. Bir aldatmaca olabilir bilemiyorum çünkü ben bir oyuncuyum. Kimse bana kanıtı sunmadıysa sorgulamak hakkımdır . :hmm1:
-Sistem diye eklediğiniz şeyler klasik olmaya başladı. Mesela bunlar dışında ne gibi bir yenilik var göremiyorum. Ejderha/Çiftçi/Huni/Envoy/Minyon bunlar klasik.
-Ve son olarak en etkili ve kötü şikayetim olabilir. Ama artık bıktım. Neyden mi? Biz yeni açılan her sunucuya gidip, farm yapmaya başlıyoruz. Farm yapıyoruz, adamızı geliştiriyoruz. Güm! Yetkililer diyor ki: "Sunucu daha yeni olduğu için Market fiyatları sabit değildi. Bizde adaları sıfırladık. Marketi güncelledik." veya kimisi diyor ki "Adaları sıfırlamadık! Emekleriniz duruyor! Market fiyatındaki Karpuzu 1 birim fiyatından 0,22 birim fiyatına çektik!"
Hocam gerçekten eğer ki sunucu "Beta" denilen türden çıkmadıysa, hiç açmayın. Çok tartışma çıkar, çok isyan çıkar. Market fiyatları stabil-sabit değilse hiç açmayın. Güzelce, 128GB sunucunuz varsa, güzelce de "Beta-Tester" ekibi tutun veya ekibiniz olsun. Ayrıyetten oyuncuları sadece afk bıraktıracak sistemler var. Yeni, eğlenceli, vakit öldürücü, amaç güden sistemler yoksa cidden açmayın. Yani 6 haziran'da açmak yerine 15'ine kadar düşünün bunları.

DİLEKLER:
-Dilek olarak isteğim şudur, oyuncularında oyun içinde paralar kazanabileceği, farmlar yapabileceği Spawnerları, bizlere oyunda birşeyler yaparak kazanabileceğimiz bir tür sistem.
-Dilek olarak isteğim şudur, tatlı-eğlenceli-hoş etkinlikler düzenlemek. Parkur olur, Yapı Kapışması olur.
-Güzelce dizayn edilmiş ve oyuncuyu yormayacak ama ödüllerinde O.P olmadığı bir Görev Sistemi.
-Vip olanların servere destek dışında ve tagdan başka bir etkisi olmadığını gösterecek kadar, vip eşyalarının veya ödüllerinin en azından "Bir Oyuncunun 2 Günde Kasabileceği" şeyler olması.
-P2W (Pay To Win) olayını en aza indirmek için, direk sunucu açılır açılmaz "Golem Alan Kişinin" üstün olmaması.
-Market fiyatların stabil-sabit olunup, 1 ay içinde hiç inmemesi ve yine para kazanmak için yapılan sistemlerin 128GB sunucuda "Lag yapıyor.. Silinmesi lazım." diye farmlarımızın ve emeklerimizin silinmemesini diliyorum.

Şimdi puanlamaya geçiyorum.

Puanlama:
1-) YAPI: 10 Üzerinden 9 Puan. Çünkü

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uyandıracak Maplere Sahip Olmadığınız İçin 10 Üzerinden 9 Puan = Map​

2-) Sistemler: Klasik ve yenilikçi olmayan sistemler olduğu için ve 128GB sunucuya sadece bu kadar sistem mi sığar dedittirdiğiniz için 10 Üzerinden 6. (Sırf Emek var diye.)

3-) Forum Tasarımı ve Sunucu Anlatım Biçimi: Tasarım= Göze Hitap Ediyor: 10/10 - Sunucu Anlatımı, Gayet Rahat Anlaşılıyor: 10 Üzerinden 8.

Gelişmeniz dileğiyle. Sunucuya uğrayacağım ve bu yazımı sunucu açıldıktan sonra güncelleyeceğim. Saygılarım ve Sevgilerimle...

sefadgr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mükemmel ötesi, ilgili yetkilileri, samimi arkadaş ortamı ile birlikte şahane bir oyun ortamı sunan sunucu. Kesinlikle tavsiye ederim!!

MuallimNaci

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Çok eğlenceli başlayalı 1 hafta oldu çok sarıyor Ellerinize sağlık plugin eklentğler çok hoş hiç yormuyor tadında bırakılmış.

KafalarMC

play.kafalarmc.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılışımız gününün genç kardeşlerimizin LGS sınavıyla aynı güne denk geldiğinden ötürü açılışımızı 1 gün erteleme kararı aldık!
Güncel Açılış Tarihi: 7 HAZİRAN PAZARTESİ 18.00DA!​

goiky

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
''REHBERLER ÇOK KÖTÜ OLGUN KİŞİLİKLERE SAHİP İNSANLARI REHBER YAPIN''
Serverin rehberleri çok kötü tpa tuzağı yapıp kesiyor. Rehber Adı Nutellali_Pankek (İtemlerimi vermedi.)yetmezmiş gibi konuyu chatte uzatıyoruz diye '' YMZ '' adlı rehber discorda çağıryor ve sesli küfür ediyor haberiniz olsun oyundan kendimi duyuramadım buralara kadar geldim siz anlayın.
- BENİM BİLİDİĞİM REHBERLER OYUNCULARA YARDIM EDER 3,5 EMEKLE YAPILMIŞ İTEMLERİN PEŞİNE DÜŞMEZ.

KafalarMC

play.kafalarmc.com
En iyi cevaplar
0
''REHBERLER ÇOK KÖTÜ OLGUN KİŞİLİKLERE SAHİP İNSANLARI REHBER YAPIN''
Serverin rehberleri çok kötü tpa tuzağı yapıp kesiyor. Rehber Adı Nutellali_Pankek (İtemlerimi vermedi.)yetmezmiş gibi konuyu chatte uzatıyoruz diye '' YMZ '' adlı rehber discorda çağıryor ve sesli küfür ediyor haberiniz olsun oyundan kendimi duyuramadım buralara kadar geldim siz anlayın.
- BENİM BİLİDİĞİM REHBERLER OYUNCULARA YARDIM EDER 3,5 EMEKLE YAPILMIŞ İTEMLERİN PEŞİNE DÜŞMEZ.
Discord üzerinden destek talebi oluşturursanız daha iyi yardımcı olabiliriz.