AntikOyuncu - Deneyimli Oyun Severler Arıyor...

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Moderator
  2. Rehber
Sunucu IP Adresi
play.antikoyuncu.com
Merhaba , AntikOyuncu bir faction sunucudur sen de hem faction oynamayı hem de yetkili olmayı istiyorsan sunucumuza gel ve başvurunu yap.

Açık Pozisyonlar

Rehber ve Moderatör arıyoruz , belirli kriterler elbette var aşağıda ki başlıktan bilgi alabilirsiniz

Aranan Özellikler
Oyuncularla gereksiz atışmalara girmicek , tempmute ve tempban gibi komutlara hakim olan yani daha önce deneyimi olan , oyunculara yardım edebilcek birini arıyoruz.

Bize Neden Yardım Ediceksiniz
Hedeflerimiz büyük çekirdek sunucu açmak daha fazla oyun eklemek tabi bunları yapmak için belirli bir kitle yakalamak lazım , bu kitleyi yakalamak istiyorsak yetkili ekip çok önemli , tabi yetkililere özel kitlerde mevcuttur.

DİSCORD : smbrkdmr1423

Sitemizi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yetkili başvuru başlığı altında başvuru yapabilirsiniz

fari

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Discord adresiniz yanlış, site linki bırakmamışsınız.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
destek kısmında tarafının üstüne doğru gelirseniz anlarsınız link olduğunu.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Sitemiz üzerinde yapmış olduğunuz başvurulara cevap verilmiştir lütfen kontrol ediniz.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Yetkili alımları bitmiş test aşamasından geçerseler uzun bir süre alım olmucak.

Hilal0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evt mükemmel bir server oyunda para ile aldığınız eşyaları birisi sizi öldürüp alırsa asla geri alamazsınız onu söyliyeyim kurucu öldüryse alınmaz diyor qweqweqwe boşuna uğraşmayın böyle serverlerde

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Evt mükemmel bir server oyunda para ile aldığınız eşyaları birisi sizi öldürüp alırsa asla geri alamazsınız onu söyliyeyim kurucu öldüryse alınmaz diyor qweqweqwe boşuna uğraşmayın böyle serverlerde
Rica ettin hesabına para yükledim ve bu eşyayı pvp yaparken kaybettin bunda anormal olan nedir ?