SEZON 2.0 YAKINDA | Sıradan sistemleri olan sunuculardan sıkıldın mı ? Kendi pluginlerini yazan bir sunucu mu arıyorsun ? [200+ oyuncuda 20tps]

povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria | Developer
En iyi cevaplar
0
sabırsızlıkla bekliyoruz bir an önce açılır inş
Ekibimizin builderi aynı zamanda avrupada bir ekipte yer alıyor ordanda iş aldığı için biraz zaman alabiliyor aynı zamanda pluginlerimizin çok büyük bir kısmını async olarak ayarladığımız ve farklı şeyler yapmak ile uğraştığımız için biraz zaman alıyor ama eğer isterseniz discord üzerinden bana ulaşarak neler yaptığımız hakkında bir bilgi alabilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S-sanırım bir sunucuya aşık oldum...
Beğenmenize sevindim. :)

berkejackson60

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekibimizin builderi aynı zamanda avrupada bir ekipte yer alıyor ordanda iş aldığı için biraz zaman alabiliyor aynı zamanda pluginlerimizin çok büyük bir kısmını async olarak ayarladığımız ve farklı şeyler yapmak ile uğraştığımız için biraz zaman alıyor ama eğer isterseniz discord üzerinden bana ulaşarak neler yaptığımız hakkında bir bilgi alabilirsiniz.

Beğenmenize sevindim. :)
discord hesabı ted i eklemiştim ama kabul etmediği için soramadım discord hesabı varsa verebilirmisiniz merak ediyorum cidden

povcik

En iyi cevaplar
0
1 yıldır 2.sezonu açmayan aleriayada selamlar
Son 8 aydır geri açmak gibi bir düşünce içine girdik birçok sistemi async olarak değiştirdik.Aynı zamanda okuduğumuz okullar öyle boş durup full fokus minecraft çalışabileceğimiz okullar değil ne yazıkki :(. Bunun yanı sıra ekibimiz sadece türkiye bazlı çalışmıyor.Umutta haftada 2-3 tane map geldiği durumlarda oluyor kısacası haklısın fakat söylediğim gibi alt yapı olarak düzgün bir sunucu yapıp üstüne bir sürü farklı işle uğraşmamız gerekiyor.

Ahmet_KaradumaNn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son 8 aydır geri açmak gibi bir düşünce içine girdik birçok sistemi async olarak değiştirdik.Aynı zamanda okuduğumuz okullar öyle boş durup full fokus minecraft çalışabileceğimiz okullar değil ne yazıkki :(. Bunun yanı sıra ekibimiz sadece türkiye bazlı çalışmıyor.Umutta haftada 2-3 tane map geldiği durumlarda oluyor kısacası haklısın fakat söylediğim gibi alt yapı olarak düzgün bir sunucu yapıp üstüne bir sürü farklı işle uğraşmamız gerekiyor.
peki dediğin gibi olsun

povcik

En iyi cevaplar
0
Sezon 2.0 için yapmakta olduğumuz VİP & Rütbe hammadeleri
Organiklerde @sos1sk ve ekibi tarafından yapılmıştır yani alıntı veya çalıntı değildir.

Son düzenleme:

povcik

En iyi cevaplar
0
Aleriaclub | Betadan görüntüler #3-4
1638351062682.png

1638632853429.png

Son düzenleme:

povcik

En iyi cevaplar
0

Aleriaclub | Betadan görüntüler #5-6​

Son düzenleme:

povcik

En iyi cevaplar
0
discord sunucumuzda oyuncularımız için düzenli olarak çekilişler gerçekleştiriyoruz. katılmak isteyen arkadaşları discord sunucumuza bekleriz.
1640818782643.png