Ne oldu buralara?

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
2017den beri üyeyim yeri geldi yazar, bölüm moderatörlüğü yaptım, yönetimden hâlâ sürekli konuştuklarım bile var abim gibiler, birçok arkadaşlıklar edindim bazıları ile hâlâ konuşuyorum bazılarından bir daha haber alamadım ama şu foruma girince tüm anılarım gözümün önüne geliyor koskoca 5 yılım geçmiş şurada...

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu siteye girince garip bir şekilde hafif bir depresif hava kaplıyor içimi, internet üzerinden tanıştığım en iyi dostlarımı burası sayesinde tanıdım. Lise zamanımın en başından en sonuna kadar buradaydım, keşke 2011'e tekrar gidip her şeyi baştan yaşasam. Hiçbir şey için bir pişmanlığım yok, her ne kadar sonradan bazı insanlar ile aramız kötüleşse de hala kimseye düşmanlığım ya da kırgınlığım yok. Umarım burayı tamamen kapatıp yılların yaşanmışlığını hiç etmezler.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Neredeyse her konuda olduğu gibi bu konuda da eskiler eskiden güzeldi diyebilirim bende. Benim ilk dönemlerimde de pek çok kullanıcı konular, mesajlar yazardı ki ben de bu yüzden profil oluşturmuştum. Konunun ilk mesajlarındaki olayları pek bilemem lakin o dönemin kullanıcılarının büyümesi ve olgunlaşmasından foruma vakit ayıramadılar diye düşünüyorum. Aktiflik de düşünce konular ve mesajlar azalmaya başladı. Yinede maziyi hatırlamak maksadıyla ara sıra gelir, farklı duygulara bürünürüm.

41aaa41

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben çok beğenmiştim buraları . cs ile minecraft klanı için gelmiştim zamanında ve çok güzel bir ortamı vardı .forumda bulduğum arkadaşlar ile iyi bir oyun oynuyorduk gerçekten de Güzel günler mazide kalmış

peRfeKt

bruh moment
En iyi cevaplar
1
Bu forumu 2017'de keşfettim. Yeri geldi çok eğlendim yeri geldi destek ekibi departmanında çalışıp foruma hizmet ettim. Buraya hizmet ettiğim için çok memnunum!

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 9 yıl olmuş foruma kaydolalı. Forum öleli baya oluyor. Uzun zamandır senede bir kere falan bi değişiklik var mı diye ve eski konulara falan bakmak için giriyorum sadece :) Beni en çok üzen ve şaşırtan minecraft haritaları forumunun ölmesi olmuştu, zamanında forumu kullanmaktaki tek amacım olduğu için. Eskiden Her gün bir sürü yeni konu ve daha fazla yeni mesaj atılırken şimdi ayda bir yeni mesaj atılır olmuş :)

Buraya da bu notu seneye gelip bakarsam diye bırakıyorum sadece. İyi forumlar.