/ play.cubetr.net \EmekSkyblock/ Sistemler --➤ [ROYALPASS], [DÖNMEDOLAP], [PARADÜŞÜRENMOBLAR],[FARM*ODAKLI*PİYASA], [SLOTMAKİNASI], ღ[YENİ AÇILDI]ღ

CubeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.cubetr.net
Oyun Sürümü
1.8
Sunucu Slotu
200
Sunucu Türü
EMEKSKYBLOCK
image_310822_445733.gif

form.png
form2.png
görseller.png

34.png
35.png
37.png

Sunucu için 2 aydan fazla süre oldu çalışıyorum, Yönetim ekibi olarak herşeyi bizzat ben (Layen) olarak gerçekleştirdim oyun içi sorunlar vs... her hangi bir sorunda anında destek vereceğim.
➵Güzel bir başlangıç yapmak istiyorsan senide aramızda görmekten gurur duyarım sunucu şu andan itibaren
yeni açılmıştır!

➵Eğlence ve emeğin üzerine dayalı bu sunucu her daim sizlerle olacak.

꧁ play.cubetr.net ꧂

Son düzenleme:

CubeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
an itibari ile server ciddi bir bakıma tabi tutuluyor en fazla 1 2 güne aktif iyi oyunlar.

MrTugberk2

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
map alıntıydı an itibari ile yeni mape geçiş yapılıyor servere girmeden galiba yorum yapmışsınız bu sistemlerin vs dahil olduğu birebir paketi atarsan böyle konuşman daha doğru olur iyi oyunlar.
Tamamdır Alraes#0001 eklerseniz atayım hocam marketiniz guileriniz hepsi alıntı sadece ekleme yapmışsınız ekleme yapmanız alıntı olmadığı anlamına gelmez.

CubeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tamamdır Alraes#0001 eklerseniz atayım hocam marketiniz guileriniz hepsi alıntı sadece ekleme yapmışsınız ekleme yapmanız alıntı olmadığı anlamına gelmez.
Değerli yorumunuzu ve diğer formlardan gelen olumsuz yorumlar neticesinde gui ler ve map komple paket baştan aşağı düzenlemeye tabi tutulup sunucumuza özgü başka bir yerde olmayan tarza getirilmiş durumdadır play.cubetr.net yazıp girerek bir göz atmanızı ve değerli eleştirilerinizi bekliyoruz.

CubeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gün İtibariyle Aktif!
Yenilikler
-Gelişmiş ücretli anticrash,antigrief,antispam pluginleri satın alınarak eklendi (spigotguard vs...)
-Tamamen bağımsız pakete geçildi hazır paket yok edildi.
-Sunucuya özel sistemler eklendi!

İyi oyunlar

Gelişmekte kararlı,asla pes etmeyen CubeTR ekibi!

MrTugberk2

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gün İtibariyle Aktif!
Yenilikler
-Gelişmiş ücretli anticrash,antigrief,antispam pluginleri satın alınarak eklendi (spigotguard vs...)
-Tamamen bağımsız pakete geçildi hazır paket yok edildi.
-Sunucuya özel sistemler eklendi!

İyi oyunlar

Gelişmekte kararlı,asla pes etmeyen CubeTR ekibi!
Spigotguard mı ş-şey hocam çöp diyeyim size