Bir eşya ile bir tıklandığında ortalama 100 blok kadar yukarıya atıyor, yere düştüğünde fall damage yüzünden ölüyor. Skript ile sadece eşya ile tıklayan kişinin fall damage özelliğini nasıl kapatabilirim ?
rightclick with (buraya eşya türü):
set {nofalldamage::%player%} to true
damage:
{nofalldamage::%victim%} is set:
damage cause is fall:
cancel event
delete {nofalldamage::%victim%}
Teşekkür ederimBiraz geç kalmış olabilirim, bunun için üzgünüm.
Hangi eşyayı kullandığınız ve bu eşyanın ismini bilmediğimden ötürü sağ tıklama olayının hangi eşyayla tetikleneceği kısmını boş bıraktım, söylerseniz onu da düzeltirim.
PHP:rightclick with (buraya eşya türü): set {nofalldamage::%player%} to true damage: {nofalldamage::%victim%} is set: damage cause is fall: cancel event delete {nofalldamage::%victim%}
Önemli değil. ^^Teşekkür ederim
Bunlar javayla mi yazılıyor? Pythona benzettim yazılış şekliniBiraz geç kalmış olabilirim, bunun için üzgünüm.
Hangi eşyayı kullandığınız ve bu eşyanın ismini bilmediğimden ötürü sağ tıklama olayının hangi eşyayla tetikleneceği kısmını boş bıraktım, söylerseniz onu da düzeltirim.
PHP:rightclick with (buraya eşya türü): set {nofalldamage::%player%} to true damage: {nofalldamage::%victim%} is set: damage cause is fall: cancel event delete {nofalldamage::%victim%}
Bir nevi Python gibi evet. Skript denilen şey en basitiyle Python tarzında düz ingilizce ile kodlar yazmak oluyor.Bunlar javayla mi yazılıyor? Pythona benzettim yazılış şeklini