Altın [1.21.0- Survival] Nostaljik/Mevsimler/Sandık Market/Koth/Kuşatma/Meslek/Clan/Envoy/Çiftçi/Tapu satma /Hile Koruması- [oyna.epiklava.com] -

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
03.01.2022 itibariyle III Sezon başlayacaktır. Sunucu 1.18.1 sürümüne güncellenecektir.

Ensiagen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunun cıvkını çıkaracak şekilde kolaylaştırmışlar. Her şey inanılmaz kolay. Oyun parasıyla demir spawnerı falan alınabiliyor. Birisi sunucunun açıldığı ilk gün 3000 demir spawnerı almıştı. Resmen yaratıcı modda oynanıyor. Hileler serbest bu arada, 1.16 olduğu sezonda 7/24 hile açıp tekne ile uçarak oynamıştım hiçbir şey de olmamıştı. Seed bulunmasın diye farklı bölgelerde farklı seedlerin parçalarını kullanmışlar ama bu da haritayı batırıyor. Saçma sapan dağ, ova ve deniz birleşimlerini rahatlıkla görebilirsiniz.

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten şaşırdım 3bin golem sp mi ayrıca sunucu 1.19.2. Evet oyun içi herşeyi elde edebilirsin. Ama büyük ihtimalle sunucuya girip oynamamışsın. Kimsede 3bin golem sp yok. Hatta 5k oyuncu Survival kayıtlı hepsinde bu kadar golem sp yok.

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun cıvkını çıkaracak şekilde kolaylaştırmışlar. Her şey inanılmaz kolay. Oyun parasıyla demir spawnerı falan alınabiliyor. Birisi sunucunun açıldığı ilk gün 3000 demir spawnerı almıştı. Resmen yaratıcı modda oynanıyor. Hileler serbest bu arada, 1.16 olduğu sezonda 7/24 hile açıp tekne ile uçarak oynamıştım hiçbir şey de olmamıştı. Seed bulunmasın diye farklı bölgelerde farklı seedlerin parçalarını kullanmışlar ama bu da haritayı batırıyor. Saçma sapan dağ, ova ve deniz birleşimlerini rahatlıkla görebilirsiniz.
Uzun uğraşlar sonucu survival emekleştirmeye başladık girip bakabilirsiniz