Nasıl gidiyor, neler yapıyorsunuz?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selam, Kayra ben. Yıllardır bu forumdayım ama işten güçten vakit ayıramadım. Eski ortam yok sanırım halen. Tanışalım, konuşalım, kaynaşalım diye bu konuyu açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hayatlarınız nasıl gidiyor? Forum halen eski tadında mı?

Whelfy

End Hükümdarı
Moderatör
En iyi cevaplar
0
Selamlar, forumda yeniyim adım Faruk. Üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencisiyim hayatın nasıl gittiğini az biraz tahmin ediyor olabilirsin :D Seni sormalı, nasılsın? Senin hayatın nasıl gidiyor?. (Tanıştığıma memnun oldum :))

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Kayra, hayat iyi gidiyor senden naber? Zamanımı kontrol edemediğim için işlerim biraz karıştı da üstünden gelebileceğimi tahmin ediyorum. Tavsiye edebileceğin bir çalışma disiplini varsa çok memnun olurum

killerpro4242

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Selam, Kayra ben. Yıllardır bu forumdayım ama işten güçten vakit ayıramadım. Eski ortam yok sanırım halen. Tanışalım, konuşalım, kaynaşalım diye bu konuyu açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hayatlarınız nasıl gidiyor? Forum halen eski tadında mı?
Eski ortam değil direk ortam yok. Forumun aktif üyesi kalmadı. Artık sessiz bir mezarlık gibi.

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Ben hesabımı kitlemişim yeniden açtım

discorddan yazın bana muhabbet edelim Pascia#8712