[YENI SEZON] oyna.MineKing.net - [1.16x / 1.19x] - Skyblock & Survival & Tekblok & BoxMining | Loncalar, Battlepass ve bolca sistem!

MineKingNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.16x - 1.19x
Sunucu Slotu
800
Sunucu Türü
Emek Survival, Emek Skyblock, BoxMining, TekBlok Skyblock

1668870929105.png

Başlıksız-1.gif

KOPYALANABİLİR SUNUCU ADRESLERİ
mc.mineking.net
oyna.mineking.net
play.mineking.net

WEBSITE ADRESİ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

WIKI ADRESİ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SUNUCU SÜRÜMÜ
1.16x
ile 1.19x sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz.​

Son düzenleme:

Altinlider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna başlayıp ana dünyada yerleşip daha sonra tonla rank atlayıp para harcamamız bekleniyor daha sonra yine tonla para verip bilet alıp 2. bir dünyaya geçmek gerekiyor ki farmlarımız falan %200 güçlensin bana uzun ve yorucu bir süreç gibi geldi üstüne yeni başlayan birisi sadece bir tane bedava claim alabiliyor, başka claim için yine para kasmanız gerekiyor ama sadece bir chunk araziniz olduğu için yine limitleniyorsunuz öte yandan vipler vs oyunda direkt kasılıyor ve bu "daha verimli" dünyalara girebiliyor, söylendiği gibi emek bir sunucu gibi gelmedi bana

MineKingNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna başlayıp ana dünyada yerleşip daha sonra tonla rank atlayıp para harcamamız bekleniyor daha sonra yine tonla para verip bilet alıp 2. bir dünyaya geçmek gerekiyor ki farmlarımız falan %200 güçlensin bana uzun ve yorucu bir süreç gibi geldi üstüne yeni başlayan birisi sadece bir tane bedava claim alabiliyor, başka claim için yine para kasmanız gerekiyor ama sadece bir chunk araziniz olduğu için yine limitleniyorsunuz öte yandan vipler vs oyunda direkt kasılıyor ve bu "daha verimli" dünyalara girebiliyor, söylendiği gibi emek bir sunucu gibi gelmedi bana
Bunu göz önünde bulundurarak son güncellemeler atılmaktadır. Öneriniz için teşekkürlerimi sunuyorum!

Moruk31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu gorundugu gibi degil asiri keyifsiz bir deneyim sunuyor. Puanim 2/10

Paeszade

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu sevmedim, kurucunun ve yetkililerininde aynı. Oynamanızı önermem zamanınıza yazık para için açılmış p2w bir sw.