Bitcoin hakkında bilgisi olan

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Haklısın özgür bir nokta ama fazlasıyla özgür olması, tehlikeli bir yer yapmış orayı.Dediğim gibi oraya girenler köprü sistemiyle ulaştığı için sen kötü bir şey yapmasan bile senin IP adresini kullanarak başka şeyler yapabilirler.
Ama proxy yi Tor sağlıyor. Tabi Tor browser kullanıyorsan. Ayrıca proxy ayarları manuel olarak da ayarlanabilir güvenmiyorsan. Ben tor browser dan sadece http ve https portlarımı açarak giriyorum ki bu da izinsiz girişleri önlüyor. Bence en iyisi bu. Ayrıca freenet de var. Kullanmıyorum ama kullanma gereksinimi duysam kullanırdım. Kısaca ben deepweb siz yapamam :-D

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama proxy yi Tor sağlıyor. Tabi Tor browser kullanıyorsan. Ayrıca proxy ayarları manuel olarak da ayarlanabilir güvenmiyorsan. Ben tor browser dan sadece http ve https portlarımı açarak giriyorum ki bu da izinsiz girişleri önlüyor. Bence en iyisi bu. Ayrıca freenet de var. Kullanmıyorum ama kullanma gereksinimi duysam kullanırdım. Kısaca ben deepweb siz yapamam :-D
Sen önlemini almışsın ama birçok kişi ''Olum deepweb de gizemli şeyler var her şey var'' diyip sazan gibi atlayınca...

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bitcoin internetin yeni para birimidir. Bitcoin'i Mineing yaparak kazana bilirsin. Mineingin temel mantığı şudur ; Bitcoin dağıtımcısı sistem çözümü çok zor olan bir problem yayınlar ve bu problem o sistemde mineing yapan tüm bilgisayarlara ulaşır. Problemi ilk çözen bilgisayar Bitcoin'in sahibi olur. Ama yukarıda diğer arkadaşların belirttikleri gibi harcadığın elektrik kazandığın Bitcoin'in çok üzerinde bir değer olacağı için genelde bu zarara neden olur. Eğer bilgisayarının İşlemci gücü ve İnternet hızı yeterince iyi olmaz ise hiçbir şekilde Bitcoin kazanamazsın. Öyleki bu Bitcoin Mineingi için özel geliştirilmiş makineler bile var.Bu yüzden bu Bitcoin meretine hiç bulaşmamanı ve Paypal takılmanı öneririm :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bitcoin internetin yeni para birimidir. Bitcoin'i Mineing yaparak kazana bilirsin. Mineingin temel mantığı şudur ; Bitcoin dağıtımcısı sistem çözümü çok zor olan bir problem yayınlar ve bu problem o sistemde mineing yapan tüm bilgisayarlara ulaşır. Problemi ilk çözen bilgisayar Bitcoin'in sahibi olur. Ama yukarıda diğer arkadaşların belirttikleri gibi harcadığın elektrik kazandığın Bitcoin'in çok üzerinde bir değer olacağı için genelde bu zarara neden olur. Eğer bilgisayarının İşlemci gücü ve İnternet hızı yeterince iyi olmaz ise hiçbir şekilde Bitcoin kazanamazsın. Öyleki bu Bitcoin Mineingi için özel geliştirilmiş makineler bile var.Bu yüzden bu Bitcoin meretine hiç bulaşmamanı ve Paypal takılmanı öneririm :D
Fakat bitcoinle alışveriş yapmak paypala göre daha mantıklı olabiliyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ama yukarıda diğer arkadaşların belirttikleri gibi harcadığın elektrik kazandığın Bitcoin'in çok üzerinde bir değer olacağı için genelde bu zarara neden olur.
Şu an bir bitcoin 1837 liraya denk geliyor. Bunu birkaç ay önce söyleseydin olabilirdi ama şu an gayet kazançlı bir iş bence.

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu an bir bitcoin 1837 liraya denk geliyor. Bunu birkaç ay önce söyleseydin olabilirdi ama şu an gayet kazançlı bir iş bence.
Ama bir Bitcoin'i kazanmak 1 Ay kadar bir süreye denk geliyor ve bu süre zarfında bilgisayarınız hiç kapanmadan (uyku moduna bile geçmeden) full performansta sürekli çalışacak. 1 ay içinde elektrik faturanız minimum 2.000 tl olabilir. Yani kazançtan çok zarar :D[DOUBLEPOST=1391780456,1391780311][/DOUBLEPOST]
Fakat bitcoinle alışveriş yapmak paypala göre daha mantıklı olabiliyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
O da doğru ama bilgisayarınız çok iyi değil ise elektrik faturanız kazandığınız Bitcoin'in değerinden mutlaka fazla olacaktır ve aşırı çalışma bilgisayarınıza zarar verecektir.

R

Reloven

Ziyaretçi
Sen önlemini almışsın ama birçok kişi ''Olum deepweb de gizemli şeyler var her şey var'' diyip sazan gibi atlayınca...
Ben DeepWeb'in kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. DeepWeb benim için internet özgürlüğünün en uç noktasıdır. Tabi bu yönü birçok kötü amaçlara odaklanmış işlerin orada toplamasına (Kiralık katiller, uyuşturucu/insan ticareti, pedo içerikler, bomba yapımları...) sebep oluyor o ayrı. Ama buluşmazsan sorun yok. Ama iyi yönüde (yasa dışı olsada) bedava içerikler bulabiliyor olmam. (kitap, oyun giib)
Deep Web'te Ne Kadar Önlem Alınsada Önüne Geçemeyeceginiz Şeyler Var Adamlar Tek Tuşla Sizi Batırabilir Dediginiz Gibi Çok Fazla Özgür Biyer Oldugu İçin Her Türlü Şey Var Dediginz Yöntemlede Pek Korunacagını Sanmıyorum Ama Harbiden Güzel İçeriklerde Var Örnegin Bi Filmi Daha Vizyonu Girmeden İzlemiştim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Deep Web'te Ne Kadar Önlem Alınsada Önüne Geçemeyeceginiz Şeyler Var Adamlar Tek Tuşla Sizi Batırabilir Dediginiz Gibi Çok Fazla Özgür Biyer Oldugu İçin Her Türlü Şey Var Dediginz Yöntemlede Pek Korunacagını Sanmıyorum Ama Harbiden Güzel İçeriklerde Var Örnegin Bi Filmi Daha Vizyonu Girmeden İzlemiştim :)
Gerekli önlemleri aldığımdan eminim her önlemimi yazarsam ne sırrı kalır ki. Siz beni merak etmeyin.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ama bir Bitcoin'i kazanmak 1 Ay kadar bir süreye denk geliyor ve bu süre zarfında bilgisayarınız hiç kapanmadan (uyku moduna bile geçmeden) full performansta sürekli çalışacak. 1 ay içinde elektrik faturanız minimum 2.000 tl olabilir. Yani kazançtan çok zarar :D[DOUBLEPOST=1391780456,1391780311][/DOUBLEPOST]
O da doğru ama bilgisayarınız çok iyi değil ise elektrik faturanız kazandığınız Bitcoin'in değerinden mutlaka fazla olacaktır ve aşırı çalışma bilgisayarınıza zarar verecektir.
miningden bahsetmiyorum bitcoinle alışveriş yaparsanız vergi falan ödemiyorsunuz

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Senin yerinde olsam bitcoin işine asla girmem.
Ben de düşünüyordum bu olayı ama şöyle bir gerçek var ''Deepweb (netten bakabilirsin) gibi kötü amaçlı bir ortam var.Bitcoin orda fazlasıyla kullanıldığından sen mining yaparken yani bitcoin üretirken başkaları deepwebden yasadışı işlere sitelere falan senin pc n üstünden giriyorlar.Bu sadece sende böyle değil herkesde böyle. O yasadışı yerde insanlar hep birbirinin pc sini kullanarak giriyor.Bir çeşit köprü işlemi gibi. Bu işin en kötü tarafı

Bitcoin sürekli değişir.Bi aralar (1-2 ay önce) 1 bitcoin 3000 liraya kadar çıktı.Ama buna güvenip aha zengin olcam diye hemen atlamamak lazım.Çok nadir bir durum bu kadar yükselmesi.

Birde bitcoin üretmek derken o kadar çok değil.Emin ol 0.00002 Bitcoin bile çok zor üretirsin.Hemde kullanacağın elektrik miktarı ürettiğinden daha fazla olacak.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi bu konuda bilgim var sorun varsa sorabilirsin.:)
Ban yer miyim bilmiyorum lakin forumda BTC ile alakalı contentlere baktım aga sen napmışsın ya .ddd