Bitcoin hakkında bilgisi olan

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim bir site var ama üye olmak paralı bitcoin veya gerçek para olarak ödenebiliyor ben şimdi paypal hesabımdaki parayı nasıl bitcoin olarak kullanırım bi bilgisi olan varmı ?
Hangi site diye sormayın, nolur <_<
@ByLike77 @Legendlord @slayer23 @Emir77 belki siz biliyorsunuzdur.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi siteyi özellikle saklayınca inadına aklıma "Ne sitesi acaba?" Sorusu geliyor:) Şimdi düşünüyorumda..
XRabbit? Ya da PlayBoynuz?
Bilemedim şimdi

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bitcoin sistemini ben evime kurdum ancak aktarma falan bilmiyorum makina sadece üretiyor başka bişe yaptığı yok 2 aydır açık :)

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Paypal bakiyeni bitcoine çeviremezsin ancak bilgisayarından ücretsiz bitcoin kazanabilirsin. "Bitcoin mining" olayına bir bak bence. :)

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin yerinde olsam bitcoin işine asla girmem.
Ben de düşünüyordum bu olayı ama şöyle bir gerçek var ''Deepweb (netten bakabilirsin) gibi kötü amaçlı bir ortam var.Bitcoin orda fazlasıyla kullanıldığından sen mining yaparken yani bitcoin üretirken başkaları deepwebden yasadışı işlere sitelere falan senin pc n üstünden giriyorlar.Bu sadece sende böyle değil herkesde böyle. O yasadışı yerde insanlar hep birbirinin pc sini kullanarak giriyor.Bir çeşit köprü işlemi gibi. Bu işin en kötü tarafı

Bitcoin sürekli değişir.Bi aralar (1-2 ay önce) 1 bitcoin 3000 liraya kadar çıktı.Ama buna güvenip aha zengin olcam diye hemen atlamamak lazım.Çok nadir bir durum bu kadar yükselmesi.

Birde bitcoin üretmek derken o kadar çok değil.Emin ol 0.00002 Bitcoin bile çok zor üretirsin.Hemde kullanacağın elektrik miktarı ürettiğinden daha fazla olacak.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi bu konuda bilgim var sorun varsa sorabilirsin.:)

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O elektrik tüketimini filanda görmüştüm konularda ama benim istediğim paypay hesabındaki parayı bitcoin'e çevirmekti, oda mümkün değilmiş :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
şuanda bitcoin satışı 1.750 civarında :)
aralık ayında satsaydık eğer 1bitcoin = 3000 lira civarı aylık 3000 ek :D yazması bile heycan veriyor :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Senin yerinde olsam bitcoin işine asla girmem.
Ben de düşünüyordum bu olayı ama şöyle bir gerçek var ''Deepweb (netten bakabilirsin) gibi kötü amaçlı bir ortam var.Bitcoin orda fazlasıyla kullanıldığından sen mining yaparken yani bitcoin üretirken başkaları deepwebden yasadışı işlere sitelere falan senin pc n üstünden giriyorlar.Bu sadece sende böyle değil herkesde böyle. O yasadışı yerde insanlar hep birbirinin pc sini kullanarak giriyor.Bir çeşit köprü işlemi gibi. Bu işin en kötü tarafı

Bitcoin sürekli değişir.Bi aralar (1-2 ay önce) 1 bitcoin 3000 liraya kadar çıktı.Ama buna güvenip aha zengin olcam diye hemen atlamamak lazım.Çok nadir bir durum bu kadar yükselmesi.

Birde bitcoin üretmek derken o kadar çok değil.Emin ol 0.00002 Bitcoin bile çok zor üretirsin.Hemde kullanacağın elektrik miktarı ürettiğinden daha fazla olacak.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi bu konuda bilgim var sorun varsa sorabilirsin.:)
Ben DeepWeb'in kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. DeepWeb benim için internet özgürlüğünün en uç noktasıdır. Tabi bu yönü birçok kötü amaçlara odaklanmış işlerin orada toplamasına (Kiralık katiller, uyuşturucu/insan ticareti, pedo içerikler, bomba yapımları...) sebep oluyor o ayrı. Ama buluşmazsan sorun yok. Ama iyi yönüde (yasa dışı olsada) bedava içerikler bulabiliyor olmam. (kitap, oyun giib)

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben DeepWeb'in kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. DeepWeb benim için internet özgürlüğünün en uç noktasıdır. Tabi bu yönü birçok kötü amaçlara odaklanmış işlerin orada toplamasına (Kiralık katiller, uyuşturucu/insan ticareti, pedo içerikler, bomba yapımları...) sebep oluyor o ayrı. Ama buluşmazsan sorun yok. Ama iyi yönüde (yasa dışı olsada) bedava içerikler bulabiliyor olmam. (kitap, oyun giib)
Haklısın özgür bir nokta ama fazlasıyla özgür olması, tehlikeli bir yer yapmış orayı.Dediğim gibi oraya girenler köprü sistemiyle ulaştığı için sen kötü bir şey yapmasan bile senin IP adresini kullanarak başka şeyler yapabilirler.