Teşekkür ederim, aslında benim açımdan biraz amatör bir harita oldu diyebilirim. Ama başlangıç için iyi bir adım oldu. Devamında çıkardığımız korku ve macera haritalarınıda oynamanı tavsiye ederim.Harita güzel olmuş hem zamanında büyük ilgi duyulmuş hem dublaj olması popülerliği kılmış elinize yüreğinize sağlık görkem abi.
Yani, bakış açın yanlış değil ama lekeleme derecesinde bir durum teşkil ettiğini düşünmüyorum. Harita 2017 de yapıldı yani 8 yıllık bir süreden bahsediyoruz. O zamanlar gerçekçilik olması adına bunu tercih ettik ve haritanın bu kadar ses getireceğini düşünmedik. Çünkü çıkardığımız sene 2-3 büyük kanal dışında oynayan olmadı ve o sene oynanıp rafa kalktı bu 1-2 sene içinde bir anda hype oluştu bende anlamadım. Aslında harita 2017 için fena değil ama günümüze göre çok basit kaldı diyebilirim yorumun için teşekkürler.Keşke olmayan bir köyün ismini koysaymışsınız haritaya. Bahsettiğiniz köy Konya'da cidden var ama köyün cinli falan olmadığı açık. Köyün ismini az da olsa lekelemiş oluyorsunuz. Onun dışında harita iyi.