Minecraft'ta Türkçe map yapan kaldı mı?

4848

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır hem forumlarda hem de sitelerde gezinirken son 1 yılda çıkan maplerin sayısının elin parmağını geçmediğini fark ettim. Oysa Minecraft hala oynanan ve popülaritesi devam eden (daha yeni filmi çıktı) bir oyun. Sizce bunun sebebi nedir?

Spodex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskisi kadar popüler değil Türkiye'de prime dönemi son buldu sıktı insanları bir zaman sonra mapperlar için de artık gösterecekleri öyle ilgi görecekleri pek kişi kalmadı yani globalde var ama Türkiye de oranı baya azaldı.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
map videosu çeken youtuberlar yok artık ondan bence mapperlarında çok map yapma sebebi kalmadı bu işi yapan bit kaç kişi var gene ama artık eski popüleritesinde değil. en son mc mapi ne zaman oynadığımı bile hatırlamıyorum.

4848

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
map videosu çeken youtuberlar yok artık ondan bence mapperlarında çok map yapma sebebi kalmadı bu işi yapan bit kaç kişi var gene ama artık eski popüleritesinde değil. en son mc mapi ne zaman oynadığımı bile hatırlamıyorum.
Ama bazı yayıncılar bazen korku maplerini oynuyorlar. Örneğin Elraenn 1 yıl önce yassıkaya haritasını oynamıştı diye hatırlıyorum. Captainsparklez'ın da 1000 videoyu aşan minecraft haritaları serisi var.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama bazı yayıncılar bazen korku maplerini oynuyorlar. Örneğin Elraenn 1 yıl önce yassıkaya haritasını oynamıştı diye hatırlıyorum. Captainsparklez'ın da 1000 videoyu aşan minecraft haritaları serisi var.
Çeken illa vardır ama 7-8 sene önce herkes çekiyordu ben ondan bahsediyorum.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraftta map yapmak en sevdiğim ve keyif aldığım aktivitelerden biriydi. Vaktinde ekibimle birlikte popüler olan devasa haritalar yapardık fakat bize bir getirisi olmadığı için hobi dışına çıkamadı hiçbir zaman. Haliylen yaşlarımız ilerledi ve okul hayatından sonra işe girmek durumunda kalarak bu tarz aktivitelere ayıracak vaktimiz kalmadı, bu şekilde dağıldık. Linkler kırılmış olabilir fakat ilgini çekiyorsa "Adragos'un tüm mapleri" yazarsan hepsi tek bir konu altında çıkacaktır. Belki keyif alabileceğin ilgini çeken bir şeyler çıkar. Yıllar sonra merak edip gireyim dedim bu konuya denk geldim. Hepiniz seviliyorsunuz, ara ara maziyi anmak iyi geliyor. :şapka:

McMimarı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır hem forumlarda hem de sitelerde gezinirken son 1 yılda çıkan maplerin sayısının elin parmağını geçmediğini fark ettim. Oysa Minecraft hala oynanan ve popülaritesi devam eden (daha yeni filmi çıktı) bir oyun. Sizce bunun sebebi nedir?
benim kendi yaptığım bi harita var. İstanbul haritası yapıyorum daha bitirmedim ama birçok yapı bulunuyor. Mesela Ayasofya - Topkapı Sarayı. İsteyenler bir girip bakabilir bir sürü yapı var. Link burda:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.