Ama bazı yayıncılar bazen korku maplerini oynuyorlar. Örneğin Elraenn 1 yıl önce yassıkaya haritasını oynamıştı diye hatırlıyorum. Captainsparklez'ın da 1000 videoyu aşan minecraft haritaları serisi var.map videosu çeken youtuberlar yok artık ondan bence mapperlarında çok map yapma sebebi kalmadı bu işi yapan bit kaç kişi var gene ama artık eski popüleritesinde değil. en son mc mapi ne zaman oynadığımı bile hatırlamıyorum.
Çeken illa vardır ama 7-8 sene önce herkes çekiyordu ben ondan bahsediyorum.Ama bazı yayıncılar bazen korku maplerini oynuyorlar. Örneğin Elraenn 1 yıl önce yassıkaya haritasını oynamıştı diye hatırlıyorum. Captainsparklez'ın da 1000 videoyu aşan minecraft haritaları serisi var.
benim kendi yaptığım bi harita var. İstanbul haritası yapıyorum daha bitirmedim ama birçok yapı bulunuyor. Mesela Ayasofya - Topkapı Sarayı. İsteyenler bir girip bakabilir bir sürü yapı var. Link burda:Uzun zamandır hem forumlarda hem de sitelerde gezinirken son 1 yılda çıkan maplerin sayısının elin parmağını geçmediğini fark ettim. Oysa Minecraft hala oynanan ve popülaritesi devam eden (daha yeni filmi çıktı) bir oyun. Sizce bunun sebebi nedir?