4848

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar, daha önceki açtığım konuda gördüğünüz üzere mc'de yeni ve Türk yapımı pek harita yoktu ve bugün en azından bu foruma bir katkı bulunmaya geldim. Yeni bir harita yapmaya başladım.
Haritanın ismini de buldum sayılır :)

GAZAP

Haritanın inşaatına başladım. Size bir ipucu da vereyim, ünlü bir Türkçe korku oyununu bir nevi Minecraft'a geçirmiş olacağım.
Şu anda da haritanın demo versiyonu yayında arkadaşlar.
4 Mayıs güncellemesi: Haritanın full sürümünün yarısının yapımı bitti arkadaşlar. İnşallah haritanın full sürümü bu ay çıkacak.

Haritayı oynayıp geri dönüş yapmanız, haritadaki sorunların giderilmesi amacıyla önemlidir.
Haritanın resimleri:
2025-05-01_15.07.37-min.png
2025-05-01_15.07.28-min.png
2025-05-01_15.07.21-min.png

2025-05-01_15.07.43-min.png

2025-05-02_14.37.37-min.png

Resimler hakkında görüşlerinizi yazarsanız beni mutlu edersiniz.
Harita 1.21.5 sürümü için yapılmıştır.

FULL VERSİYON GÖRSELİ:
2025-05-10_21.16.00-min.png

DEMO VERSİYONU OYNAMAK İÇİN: (V.1.2)
(Resource Pack'in de indirilmesi gereklidir)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GEREKLİ OLAN RESOURCE PACK:

Virustotal sonuçları:

Güncelleme: Baştaki Creative modda başlama sorunu düzeltildi.​

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir önceki konundan tanıyorum seni, eskisi gibi harita yapımlarının devam ettiğini bilmek iyi hissettirdi. Linklere bir de VirusTotal koyabilirsin, indireceklerin güvenini de arttırır böylece. Başarılar dilerim. :caktirma:

4848

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir önceki konundan tanıyorum seni, eskisi gibi harita yapımlarının devam ettiğini bilmek iyi hissettirdi. Linklere bir de VirusTotal koyabilirsin, indireceklerin güvenini de arttırır böylece. Başarılar dilerim. :caktirma:
Teşekkürler, aslında harita yapımları devam ediyor ama harita yüklenen bir site artık ölü durumda, orada 150 tane yüklenecek map var. Virustotal'i de şimdi koyuyorum.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle emeğine sağlık harita da elbette eksikler var. Demonun dışında söylemek gerekirse aktif ses kullanımını beğendim. Benim kafa daha farklı çalıştığından komutları şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden tek tek yorum yapmaya gerek yok. Ortada bir emek var full sürümünü de görmek lazım. Aslında seslendirme eklemen daha iyi olur artık yapay zekada oldukça geliştiğinden birine yaptırman veya kendin seslendirmek zorunda değilsin. Altyazı okumak vs. eski maplarda kalan sistemler. Map işi yapıldıkça tecrübe kazanılan bir olay ben hep ciddi olarak baktım ve insanlara iyiyi sunmak istedim. Kabusların kıyısında ve 7 kule bölgesi gibi büyük yapımlarım da bunlara önem verdim. Atıyorum, haritanın buildi 1 hafta sürdüyse komut ve sesler 2 hafta sürdü. Tabii ki bir kazanç için yapmadık insanlar güzel haritalar oynasın Türkiyeden iyi haritalar çıksın istedik. Yaptığın versiyon da (1.21) komutlar epey gelişti artık mobların boylarını büyütüp küçültmeye kadar ayarlanıyor. Değişik datapackler mevcut aktif olarak haritada kullanılabilir. Bu işler merak işi yabancıların en kaliteli haritalarını oyna neler yapılmış senaryoları nasıl işliyor, seni ne ile korkutuyor ve o komut nasıl işliyor. Minecraftın yaşı yok koca bir evren her şey hayal gücüne kalıyor, buna harita yapmakta dahil, başarılar.

4848

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle emeğine sağlık harita da elbette eksikler var. Demonun dışında söylemek gerekirse aktif ses kullanımını beğendim. Benim kafa daha farklı çalıştığından komutları şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden tek tek yorum yapmaya gerek yok. Ortada bir emek var full sürümünü de görmek lazım. Aslında seslendirme eklemen daha iyi olur artık yapay zekada oldukça geliştiğinden birine yaptırman veya kendin seslendirmek zorunda değilsin. Altyazı okumak vs. eski maplarda kalan sistemler. Map işi yapıldıkça tecrübe kazanılan bir olay ben hep ciddi olarak baktım ve insanlara iyiyi sunmak istedim. Kabusların kıyısında ve 7 kule bölgesi gibi büyük yapımlarım da bunlara önem verdim. Atıyorum, haritanın buildi 1 hafta sürdüyse komut ve sesler 2 hafta sürdü. Tabii ki bir kazanç için yapmadık insanlar güzel haritalar oynasın Türkiyeden iyi haritalar çıksın istedik. Yaptığın versiyon da (1.21) komutlar epey gelişti artık mobların boylarını büyütüp küçültmeye kadar ayarlanıyor. Değişik datapackler mevcut aktif olarak haritada kullanılabilir. Bu işler merak işi yabancıların en kaliteli haritalarını oyna neler yapılmış senaryoları nasıl işliyor, seni ne ile korkutuyor ve o komut nasıl işliyor. Minecraftın yaşı yok koca bir evren her şey hayal gücüne kalıyor, buna harita yapmakta dahil, başarılar.
Teşekkür ederim. Aslında seslendirme yapmak istiyordum fakat resource pack alanı buna izin vermemişti başka bir haritada yeni bir pack ayarlayıp bunun yolunu bulacağım. MC'deki neredeyse tüm korku haritalarını oynadım diyebilirim ki demoda da yapabileceklerimin birazını gösterdim:) haritayı yapmaya devam etmeyeceğim çünkü alan çok dar ve bir süre sonra sıkıyor. yeni, daha büyük bir buildle yeni bir map yapacağım gibi gözüküyor.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. Aslında seslendirme yapmak istiyordum fakat resource pack alanı buna izin vermemişti başka bir haritada yeni bir pack ayarlayıp bunun yolunu bulacağım. MC'deki neredeyse tüm korku haritalarını oynadım diyebilirim ki demoda da yapabileceklerimin birazını gösterdim:) haritayı yapmaya devam etmeyeceğim çünkü alan çok dar ve bir süre sonra sıkıyor. yeni, daha büyük bir buildle yeni bir map yapacağım gibi gözüküyor.
Evet harita oldukça dar ve yavaşlıktan gelen ekranın hafif zoomlanması sebebiyle ultra daraltmış. Ben sana izlediğim yolu aktarayım. Önce kafanda bir senaryo oturtman lazım. Baştan sona bir senaryo yazmazsan ne yapacağını da bilemezsin. Eğer elinde bitmiş bir senaryo varsa nerede jumpscare çıkıcak adam nereden nereye gitmesi gerekiyor şurada şu olacak şurada şu ses kullanılacak haritayı kafanda oynayıp bitirmen lazım. Yani önce kafanda harita biticek sonra yapıma başlarsın ve ne yapacağını düşünmeden hayal gücünü oyuna aktarmış olursun. Tabii ki build dışında sağdan soldan ses almak ayıklanması packe aktarması ekstra ses istersen ogg çevirip packe atmak vsvs uğraştıracak ama yapacak bir şey yok. Eğer güzel bir iş çıkmasını istersen emek vermen lazım, bu da hem zaman hem tecrübe demek.

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Eskiden deli gibi korku haritaları çıkardı tek tek indirir oynardım. O günlere götürdün beni. Eline sağlık. Uzun bir süredir Minecraft oynamıyorum haritayı deneyimlemedim ama eminim güzel yapmışsındır.