Yassıkaya Yapımcılarından {SESSIZTEPE KÖYÜ} Türkçe Seslendirilmiş Korku Haritası 1.21

esatagaa

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
çok güzel bir harita olmuş mükemmel yt kanalımda videosunu atacağım youtube: esatagaa youtubeda kimse oynamamış şaşırdım oyuna bakmak isteyenler kanalımdan bakabilir

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çok güzel bir harita olmuş mükemmel yt kanalımda videosunu atacağım youtube: esatagaa youtubeda kimse oynamamış şaşırdım oyuna bakmak isteyenler kanalımdan bakabilir
Öncelikle teşekkürler. Harita, topluluk tarafından şu an bilinmiyor. Forumun ölü olması biraz buna etken. Onun dışında minecraftta genel olarak yapılan haritalara dünya genelinde talep çok azaldı. Sağlam global haritalar bile ne kadar sağlam olursa olsun hak ettiği talebi almıyor o yüzden artık kimse harita yapmaya yanaşmıyor. Türkiye de zaten harita yapma olayı tamamen bitti.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bitirdim mapi çok güzel olmuş elinize sağlık bide bir sorum olucak başka map yapılacak mı
Teşekkürler, harita şimdilik hiçbir şekilde ilgi görmediğinden dolayı başka bir harita için hevesim yok. Talep olursa farklı konseptlerde haritalar gelebilir. (Karaktere stat verme sistemli parkur mapı veya değişik troll seslendirme içerikli bulmaca haritaları vs garip konseptler var kafamda ama yapmaya değmez zaten 20 30 kişi oynar oynamaz)

hahaha14555

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Multi için korku haritası pek uygun olmuyor. Birini tek bir alana tplemek görünen jumpscareleri bir kişinin görmesi veya iki kişinin birbirinin içine girdiğinden kimsenin görmemesi gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Kısaca sahneler pek anlamı kalmıyor birde 2 kişi olunca oyunculara ayrı bir güven ve koşturma hisside gelince korku haritasından çıkıyor olay. Çok fazla beraber oynanılan korku haritası izledim. Benim haritaları veya başka haritalarınkini, bence oldukça saçmaydı çünkü etrafta ne olduğunu görmüyordu.
kanka jumpscarelere görünmezlik getirsen hepsi fix

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kanka jumpscarelere görünmezlik getirsen hepsi fix
Uzun uzun yazmama gerek yokta bu harita için o pek verimli olmaz. Bazı yerlerde tetiklenen jsler veya aktiviteler bir başkası geçerken olunca diğer oyuncu görmeyecek. Oyuncuların dip dibe gitmesi gerekir gibi gibi. Yani biri görür biri görmez boş bir oynanış olur. Multi için ayrı şekilde işlenecek korku elementleri yapılması lazım veya tüm oyuncuları tplemesi lazım vs. Artık başka harita olursa düşünürüm.

atox_2007

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
görkem abi merhaba ben komut bloğu ile merakı olan 19 yaşındaki bir gencim. eğer müsait olduğun bir zaman varsa bana komut bloğu eğitimi vermeni dilerim. saygılarımla.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Meryem Ana'nın yanındaki demir kapı anahtarla gidince açılmıyor böylece oyun devam etmiyor bug'lı harita. @grkmkprl
10 bilgisayarın 1 inde böyle problemler yaşanabiliyor net sebebini bilmiyorum aslında kapının orayı kontrol eden komut bloğu uzakta değil fakat belli ki anahtarı aldıktan sonra orası tetiklenmemiş bunun nedeni oradaki chunkun yüklenmemesinden dolayı komut bloğununda çalışmamaya başlamaması olabilir. Sebepleri belki optifine belki render mesafenin düşük olması vs olabilir kontrol sağlamak lazım. Aslında elimden geldiğince fixlemeye çalıştım ama arada pürüzler çıkıyor çünkü ben kendi bilgisayarımda belki 30 kere baştan sona bitirip sağ solu fixleyip testini yapmadan upload yapmıyorum, ama bilgisayardan bilgisayara bazen komutların aktifliği değişkenlik gösteriyor sebebini gerçekten bilmiyorum. Oyuncunun clienti ile alakalı problemler de olabilir benim kötü optimizeli komut kullanımım da olabilir. Harita pek oynanmadığı için aslında 1-2 fixlenmesi gereken şey daha var fakat pek tutmayınca bende fixlere kafa yormadım açıkçası.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Coop için tasarlanmadı, oynarsınız ama pek bir şey anlaşılmaz oyundan.

Fascaroo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhabalar oyunda değirmene giremiyorum creative modunda görünmez blokları kırdık dan sonra türbenin kapısını anahtarla açamıyorum onu da yaratıcı modda kırınca madene gitme konuşması gerçekleşemiyor nasıl düzeltebilirim