O sorunu yaşayan birkaç kişi var. Sebebini bilmiyorum, muhtemelen değirmen tarafını renderlemiyor o yüzden orada ki bariyeri silmiyor. Functiona bağlı ama sorunu bulamadım fixlemen için hilelere izin verip değirmenin önünde şu komutu yazabilirsin.merhabalar oyunda değirmene giremiyorum creative modunda görünmez blokları kırdık dan sonra türbenin kapısını anahtarla açamıyorum onu da yaratıcı modda kırınca madene gitme konuşması gerçekleşemiyor nasıl düzeltebilirim
Teşekkürler, amacımda oyuncuların azda olsa güzel vakit geçirmesidir. Tabii ki haritaları hiçbir çıkar olmadan ve reklamsız, etkileşim beklemeden yaptığım için aşırı bir emek sunamıyorum. Kafama esip yaptığım bir harita oldu inanılmaz üstünde durmadım. Zaten mevcut etkileşimlere bakınca çokta uğraşmaya değmezmiş diyorum gerçekten etkileşimler eskisinin yakınından geçmiyor.oynadim hocam elinize saglik biraz guzel vakitgecirdik ara sira korktuk oyunun uzunlugu ideal olmus final biraz daha farkli olabilirdisonunu baglamakazorlanmissinizgibi olmus ama olsun ben keyif aldim texture secimi kotu olmus fenerle gezerken ddrob yiyoruz tek sorun bu bence