YARDIM!!!!!FTB de mod yok

joker2002

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ftb launcher i indirdim çalıştırdım ancak normal minecraft hiç mod yok içinde nedenini biliyosanız soleyin minecraftta ustayım ancak bunu bilmiyorum yardım edin şimdiden sagolun

flyin_spaghetti

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam olarak ne yaptığını, feed the beast konsolunda yazanları da söylersen daha rahat yardımcı olunabilir. ama şurda benzer bi sorunun çözümü var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Krauser

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mazur göründe oyunda yeniyim FTB nedir açıklayabilcek varmı acaba ?

flyin_spaghetti

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
feed the beast bir mod pack'i. 60 kadar mod bir arada. haliyle oyunu baya bi değiştiriyo. fabrikalar, elektrik, programlanabilir bilgisayarlar, büyüler falan ekliyo oyuna. ilginç eşyalar falan var jetpack, portal gun gibi. kendi özelliklerini belirleyebileceğin boyutlar falan da yaratabiliyosun. güzel baya denemek lazım

fine you

Marangoz
En iyi cevaplar
0
feed the beast bir mod pack'i. 60 kadar mod bir arada. haliyle oyunu baya bi değiştiriyo. fabrikalar, elektrik, programlanabilir bilgisayarlar, büyüler falan ekliyo oyuna. ilginç eşyalar falan var jetpack, portal gun gibi. kendi özelliklerini belirleyebileceğin boyutlar falan da yaratabiliyosun. güzel baya denemek lazım
ama bende 172 mod niye adamım yalan yok yalan söyleyenin gözleri aksın yalan söyleyen piç olsun ki yalan değil 172 mod var bende ve onların modlarının tooo many itemste kaç sayfa yapıyo biliyonuzmu yalanım yok salan söyleyen piç olsun gözleri aksınki 96 sayfa var.