Dragonbornn
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
üstüne gitmekle alakası yok,her neyse uğraşmış olabilir ama ben ne diyimKardeşim haklısın ama kardeş uğraşmış.Hakkını vermek lazım,belli biraz acemi olabilir ama fazla üstüne gitmeyelim...
üstüne gitmekle alakası yok,her neyse uğraşmış olabilir ama ben ne diyimKardeşim haklısın ama kardeş uğraşmış.Hakkını vermek lazım,belli biraz acemi olabilir ama fazla üstüne gitmeyelim...
Türkçe biliyor musun?Ozaman siz yapin gidin insan emek verip insanin cok kotu naptin sen bilmem ne demek neymis gorun
yiyosa demedim ben sadece sizin yaptiklarinizi kendinize yapilirsa nolacagini dusunmek itedimya demek istediğimiz tamam kötü ama konuya mesaj yazıp görüşünü bildirenlere cevap vermedir mesela hani yiyosa siz yapın demişsin onun gibi mesela
Belki de "Sabri" ile ilgili yazıları yazmasaydın daha az eleştiri alırdın .yiyosa demedim ben sadece sizin yaptiklarinizi kendinize yapilirsa nolacagini dusunmek itedimneyse uzatmayalim
Gereksiz mi, anlayamadim?.Biz bu kup sanatini hayal gucumuzu gelistirmek icin yapiyoruz.Bizde sizden elestiri almak icin buraya paylasiyoruz.Sence bu gereksizmi?Gereksiz Konu..
guncelBu arada benim heykelimin kollarına laf etmişsin ..
Kendi heykeline bak demek istedim ben . Ama 1 arkadaşım daha var . Kavgamızı bitirip birlikte bir adventure map yapabilirizHercules ben senin heykeline gorusumu ifade ettim.gelip laf atittigmi soyluyosun.