SlenderMan !!! Girin Lütfen.

YigitCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Size Slenderman Nedir Onu Açıklayacağım Açıkçası İlk Konum.Alıntı Değil Böyle Bir Konu Varmıda Bilmiyorum.

**Slenderman**

minecraftın yaratıcısı notch Enderman'i nasıl düşündü? Aklına nereden uzun ince siyah bir yaratık geldi?
İşte burada devreye Slender Man isimli Marble Hornets'in kötü adamı giriyor.
Genelde fotoğraflarda görünen aşırı uzun boylu takım elbise giyen adamın suratı hiçbir resimde çıkmamış. Kolları normalden uzun olan bu adam aynı Enderman görünümünde ve zaten ismindeki benzerliği de farketmeyeniniz yoktur. Şimdi birkaç resim göstereceğim.

-----------------
Bu sadece bir çizim olsada nasıl bir şey olduğunu baştan göstereyim.

İşte burda farkedilmemesi imkansız !

Ve bu resimde gizemli bir şekilde yine

Tırsınç bir şekilde sağ arkada

Bunda da var.

Shop olduğu bence belli ama buna da bakın

Korku Dolu Anlar Yaşamak İsteyenler İçin Mod Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba pc de takılanalri izliyomu arkadan ayrica bir sürü kol cikarmasi ne ya moddada ayni iron golem zaten (görünüs olarak degil sekil olarak) ama minecraftin sesleri okadar fenaki örn: hero modda maden de takiliyosun diğelim bi cikipda acayip bir ses cikarmasi mc de insani korkutan seyler zombi falan degil gerci hb yi öğrendiğimde zombiden bile korkmaya basladim o derece
fullpacefullum minecraftta korkutan seyler kesinlikle ama kesinlikle sestir örneğin madendesin karanlik bi ciğlik gelir altına s.cacak duruma gelirsin ses okadar fena bisey mc de

Vitellius

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında ben minecraft oynarken seslerden çok tırsmıyorum ama slender da fena oluyo oyununu oynanın tavsiye ederim :)

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan dün Slenderman oynadım yeminederim ki öyle bir korktum ki birden bire önüme çıkınca=)

Benim şu ana kadar oynadığım en korkunç oyundu Slenderman.