kardeşim teşekkür ederim bende bu worldguardı ve worldediti indirdim kurdum serverima ama nasıl kullanıcagımı bılmıyorum yani nasıl bozulmadan koruyacam ne yazmam gerekio komuta acaba ?wg leyebilirsin pluginin adı worldguard dır ve modumuzun tanıtımında bulabilrsin keşke konuyu açmadan önce araştırsaydın:
: https://forum.gamer.com.tr/threads/bukkit-pluginleri-İşlevleri-ve-İndirme-linkleri.46881/
kardesım cok soru sordum ama ben bu tahtaları koyuyorum hiçbirsey devreye girmiyo sanki dekor yapıomusum gıbı oluo yani anlıcanok komutlar şunlar ben sana gemini koruman içn gerekenleri yazıyım:
1.tahta balta ile geminin köşelerinden seç 3 boyutlu düşünmen gerek yani gemini seçtiğn bir küpün içine alıcaksın.
2./rg define gemi
bitti![]()
yok yok yüzmesini istemiyorum sadece benim kaydettigim sekilde kalsın istiyorum üyeler sağı solu kıramasınlar. çogu serverda var ya hani yeri yazamıyorsun yada duvarı kıramıyosun çünkü yetkiniz yok flan dio uyarı geliodu o plugini arıyorum ve nasıl kullanabileceğimigemi yüzsün mü istiyorsun yani öyle bir plugin vardı bir rpg serverinde beta aşaması test ediliyordu türk sunucular mı serverler mi ne öyle bir bölüm var orada da bir tane korsanlı bir server ona sorabilirisin pluginin adını
hımm wg lemek nasıl oluo sen biliyomusun hangi pluginlerle komutlarıişte o daha demin anlatığım wg lemekwg leyince yetkili olmayan kimse kıramaz
![]()
ok komutlar şunlar ben sana gemini koruman içn gerekenleri yazıyım:
1.tahta balta ile geminin köşelerinden seç 3 boyutlu düşünmen gerek yani gemini seçtiğn bir küpün içine alıcaksın.
2./rg define gemi
bitti![]()