bozulmayı önleyici plugin varmı?

TanerR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaslar bukkit server kurdum epey bi plugin yükledim ama hangi plugin le nasıl haritamı korumam gerektigini bilmiyorum yani bir gemi yaptım ama duvarlarını herkes kırabiliyor bunu koruyabilecek bir plugin varmı ? lütfen yardım

TanerR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
ok komutlar şunlar ben sana gemini koruman içn gerekenleri yazıyım:
1.tahta balta ile geminin köşelerinden seç 3 boyutlu düşünmen gerek yani gemini seçtiğn bir küpün içine alıcaksın.
2./rg define gemi

bitti :D

TanerR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.tahta balta ile geminin köşelerinden seç 3 boyutlu düşünmen gerek yani gemini seçtiğn bir küpün içine alıcaksın.
2./rg define gemi

kardesım cok soru sordum ama ben bu tahtaları koyuyorum hiçbirsey devreye girmiyo sanki dekor yapıomusum gıbı oluo yani anlıcan :D nasıl bu plugınleri devreye sokabilirim bi komut varmı ? :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
gemi yüzsün mü istiyorsun yani öyle bir plugin vardı bir rpg serverinde beta aşaması test ediliyordu türk sunucular mı serverler mi ne öyle bir bölüm var orada da bir tane korsanlı bir server ona sorabilirisin pluginin adını

TanerR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gemi yüzsün mü istiyorsun yani öyle bir plugin vardı bir rpg serverinde beta aşaması test ediliyordu türk sunucular mı serverler mi ne öyle bir bölüm var orada da bir tane korsanlı bir server ona sorabilirisin pluginin adını
yok yok yüzmesini istemiyorum sadece benim kaydettigim sekilde kalsın istiyorum üyeler sağı solu kıramasınlar. çogu serverda var ya hani yeri yazamıyorsun yada duvarı kıramıyosun çünkü yetkiniz yok flan dio uyarı geliodu o plugini arıyorum ve nasıl kullanabileceğimi :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
işte o daha demin anlatığım wg lemek :D wg leyince yetkili olmayan kimse kıramaz :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
world guard yüklemen gerek al sana link : dev.bukkit.org/media/files/668/843/worldguard-5.7.1.jar
sonra we de yükle :D : dev.bukkit.org/media/files/666/341/worldedit-5.5.1.jar
sonra ;
2./rg define gemi

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu başlığına çok güldüm :D Ataberk üyemiz adına teşekkür ederim.