Forum Adını Değiştirmek

guy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıktan az çok anlamışsınızdır . Forumda ki adlarımızı değiştirmek işin bir servis kurulursa güzel olur .

EliteTugra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adminlere İletirsin Özel Mesaj Yoluyla Daha Faydalı Olur Bence Olmamalı Veya bir delay koyulmalı 1haftada 1 kez Çok Mantıklı olurdu

guy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adminlere İletirsin Özel Mesaj Yoluyla Daha Faydalı Olur Bence Olmamalı Veya bir delay koyulmalı 1haftada 1 kez Çok Mantıklı olurdu

Özel iletilerle fazla ilgilenemezler diye düşünüyorum . Sabit bir kullanıcı adı değiştirme konusu açılır yorum olarak (bir düzende) belirtilir . Bu servis belirli zamanlarda aktif olabilir .

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Özel iletilerle fazla ilgilenemezler diye düşünüyorum . Sabit bir kullanıcı adı değiştirme konusu açılır yorum olarak (bir düzende) belirtilir . Bu servis belirli zamanlarda aktif olabilir .
PM'lerle olabildiğince ilgileniyorlar. Birçok moderatöre attım hepsi hızlıca cevap verdi.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
ÖM Olarak bana mesaj atanlar oluyor veya bakarsanız profilime yazanlar oluyor bu arkadaşlarla olabildiğince ilgileniyorum. Çok fazla dert etmeye gerek yok bana bildirin ben değiştiririm kullanıcı adınızı.