Minecraft Preiumum Epic

heyya6464

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sa arkadaslar beni bugün ask.fm veya facebook gibi yerlerden minecraft preiumum almak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yi kullandım 38 kişi oldu gerçekten tıklamanızı beklemiyorum ama yardım bekliyorum..Öncelikle bunu yapacak kişiler iki kez düşünsünler cünkü 5tl gibi bir masraf size çarpabilir ! Simdi ben 38 kişiyi toplamadan önce minecraft preiumum için gerrrek miktarda adam topladım(10 kişi) sonra baktım ki iyi kavradım bu işi hadi alayım dedim..Bastım unlocked 'e sonra reedme ardından reklam sayfası verdi Please compete survey diye başlıyor.. emailimi yazacam fakat hemen arkasında kalıyor ve reklam ypaılmadan tıklanamıyor..Reklamlarda maşallah 5 tl üzeri para istiyorlar ! Nasıl bir cözüm tavsiye edersiniz ?

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derimki Premium alacaksan böyle b*ktan işlerle uğraşma. Dök 30-40 lirayı al Premium'unu :) Ben öyle yaptım ama 30-40 TL'ye değil aldığım zaman indirimdeydi Çaktım 10 TL aldım Premium. Sende böyle Yılbaşını, bayramları falan bekle onların bayramlarında Cadılar bayramı mesela 10-20 TL arasında indirim yapıyorlar :)

heyya6464

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heh izin verseler :D O deilde şu reklamalardan bi kurtulus yokmu yada tekkit crack lütfen ya..Sırt Tekkit için alıyor minecrafttı

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heh izin verseler :D O deilde şu reklamalardan bi kurtulus yokmu yada tekkit crack lütfen ya..Sırt Tekkit için alıyor minecrafttı

Tekkit Crack var kardeşim. Technic kısmına girersen orada görürsün Cracklı halini. Mod kısmından Tekkit'i seçersin olur biter :D *** yoluna girmişsin :)

heyya6464

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok abi öyle deil yani server kurabilirmiyim bende preiumum deilim arkadasta deil bi anlatıversen şu tekkit olayını ya :(:(

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok abi öyle deil yani server kurabilirmiyim bende preiumum deilim arkadasta deil bi anlatıversen şu tekkit olayını ya ::)(

Sen kuramazsın ancak kuranların serverine girebilirsin. Aynı Minecraft Crack'ı gibi düşün. Ancak Tekkit'de server kurabilirmisin, kuramazmısın onu tam olarak bilmiyorum ancak kuramazsın diye biliyorum :D

heyya6464

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız Minecraftta serverlere girip server kurabiliyorum neyse şu tekkit'in nasil yapıldıgını anlatırmısınız..