Oyuna eklenmesini istediğiniz şeyler?

Sajibon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yeni bir realm (nether, end) istiyorum.Diğerlerine göre daha aydınlık ve iyimser.Aether modu gibi ama oyunun içinde. Yeni bir boyut çok iç açıcı olurdu:)

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yeni bir realm (nether, end) istiyorum.Diğerlerine göre daha aydınlık ve iyimser.Aether modu gibi ama oyunun içinde. Yeni bir boyut çok iç açıcı olurdu:)

Herşeyin toz pembe olduğu bir dünya istiyorsunuz sanırım :) Çok hoş olurdu dediğiniz gibi.Biraz rahatlardık :D

Viralpiano

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • Bence lamba devreleri olabilirdi kolaylıkla duvarda asılabilen bir devre. Lambayı açıp/kapayabilme özelliği ile odanın ışığını ayarlayabilirdik.
  • Atlar, eşekler olabilirdi. Çöl olan yerlerde deve, akbaba olabilirdi. Ormanlık alanlarda maymunlar olabilirdi. Bissürü hayvan çeşidi yani.
  • Araba ya da bisiklet olabilirdi. Uçaklar, helikopterler. Yani tüm kullanabileceğimiz araçlar.
  • Astronot misali, diğer gezegenlere gidebilmeliyiz bence. Buda önemli.
  • Birde "ülke" kavramı olabilir. Mesela çöl bölümü Arabistan gibi.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
İlk olarak red stone iki blockun arasına konulsun , egitile bilir adam gibi bi mob gelsin , daha sonra bu yarım blockların üstlerine konan şeyler havada kalmasın ... Böylesi yeterli :)

Stalker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Küçük bloklar
-Düz duvara koyulan red stone
-Binek hayvan
-Ülke sistemi güzel olabilirdi.
-Daha gelişmiş MPC'ler

yusufreyiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düz duvara koyulan redstone süper olurdu. Bir de redstone devreleri için bir kaç eleman. Mesela yanyana olan iki devrenin elemanlarının otomatik olarak birleşmesini önlemek için iki bloğun tam arasındaki çizginin üzerine koyulabilecek bi plak. Hem iyi de bir dekoratif malzeme olurdu.

rsm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Binek Hayvanı
Bize yardım eden moblar(Terraria'dak gibi)
Koltuk,masa vb.
Daha fazla blok