Herobrine'dan Korkuyorum Yardım Lütfen!

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraftı çok seviyodum, her gün oynuyodum ama sonra herobrine konularını gördüm merak ettim ve öğrendiğim anda minecraftı oynamaya korktum çünkü bir çocuğun herobrine yüzünden kalp krizi geçirdiğini gördüm ve minecraftı oynasam bile hep herobrine korkusu içimdeydi lütfen yardım edin! eğer sürümlerde değişiklik olmuş ve herobrine kalkmışsa söyleyin sürüm : 1.4.7

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tam sürümse herobrine yoktur ama değilse vardır herobrine 1.8 de kaldırılmıştır tam sürümde buna dahildir eğer sen tam sürüm oynuyorsan herobrine yoktur ama öle değilse (not: tam sürüm girerken force updata yapabileceğimiz minecraft tır ) nether da ve çok ince büyük olmayan mağaralda görme ihtimalin %6-7 dir bu yüzden korkmana gerek yok vede herobrine ın yüzü korkunç değildir sadece sesi kötüdür o yüzden sesi kısıkta oynayabilirsin . eğer yardımcı olduysam bir şey değil...

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
girerken force update yapabiliyorum ayrıca mağaralarda filan geliyosa ben sadece inşaat yapıyorum survivalla işim yok teşekkürler :) rahatladım :hihi:

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilkbaşlarda korkuyordum kardeşim sonradan alışıyor insan ilk herobrine modlu oynadığımda enseme birşeyler oluyordu sızlama falan ama şimdi pek umrumda değil normal moblar gibi geliyor bana :)

Warya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta herobrine diye bir şey yoktur lütfen inanmayınız. Herobrine resimleri ve videolari tamamen bir mod sayesinde yapılmaktadır. Herobrine minecraft alpha aşamasında iken hayvanların davranışlarını incelemek için eklendi ve kaldırıldı.

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta herobrine diye bir şey yoktur lütfen inanmayınız. Herobrine resimleri ve videolari tamamen bir mod sayesinde yapılmaktadır. Herobrine minecraft alpha aşamasında iken hayvanların davranışlarını incelemek için eklendi ve kaldırıldı.
Evet herobrine bir mod zaten şu an 1.4.7 sürümünde görmenin bir ihtimali bile yok foto çekenler mod sayesinde çekip koyuyorlar ama ben herobrineden korkmuyorum slenderman daha sağlam ve korkutucu :)