Lifedragon24
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Acım büyük beyler arkadaşımın adı forumda Harikayigit . Skypesi açık değil o bana lazım yaşama kaynağım gibi uğraştım ama haber alamadım. Eğer burdaysa yorum atsın o bana life crystal gibi.
Aynenİyicene izdivaç a dönmüş forumun bu kısmı, yorumlar gülmekten kırıp geçiriyor adamı![]()
2 ay en sevdin birini ara bulama bu yollara başvur görürüm seni o adam değildi dibiydi siz nesiniz lan bide beğeniyosunuz özür dilerimlerTülaaayyy, Evine dön Tülaaaaaaeeaaay
Saçma bir konuya böyle komik bir yorum yapılırsa2 ay en sevdin birini ara bulama bu yollara başvur görürüm seni o adam değildi dibiydi siz nesiniz lan bide beğeniyosunuz özür dilerimler
Kardeş gibiydik lan her şeyimiz aynıydı ayrıca rahatsız etmiyorduk birbirimiziSaçma bir konuya böyle komik bir yorum yapılırsaBelki senden sıkıldı. Belki senle takılmak istemiyor. Belki aşırı rahatsız ediyorsun adamı. Niye bu kadar bağlanıyorsun internetten bulduğun bir kişiye?
Senin gözlüklerin kırıktır ray düzgün ama senin kafan ters başka bişile gel![]()
Bu forum iyice raydan çıktı iyice !
Beyin.dll crashing. SHUT DOWN PC!!!!Senin gözlüklerin kırıktır ray düzgün ama senin kafan ters başka bişile gel
Bunu ondan başka kimse bilemez. Lütfen olmayan beynini yeniden kullanabildiğinde geri dön.Kardeş gibiydik lan her şeyimiz aynıydı ayrıca rahatsız etmiyorduk birbirimizi