Hatalarınızı yazın bende çözeyim!

JinFoor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bir soru soracağım ben skydazdan forgemod ile birde modloader ile çalışan mod indirip kurunca ilk baştaki upload şeyinde stop demek zorunda kalıyorum neden olabilir.

JinFoor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şöyle şimdi bir mod yükledim ve mod forge yi gerekçeliyor bir mod daha yükledim oda modloader i gerekçeliyor (gerekçeliyor dediğim yani onun olmasını istiyor)evet bu iki moduda yükleyince ilk minecraftı açarken hello diye bir güncelle yapıyorya orda bir hata çıkıyor ve birtek stop'a tıklayabiliyorsun.

JinFoor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hatta tam hata şu yazıyo o hello yazan ve dolan şeyde ekran çıkıyo orda şu yazıyo
CRITICAL ERROR
modloader was detected in this environment forgemodloader cannot be installed alongside modloader all mods should work without modloader being installed because forge modloader is 100% compatible with modloader re-install minecraft forge or forge modloeder into a clean jar and ty again.

...
anladım kadarıyla ing pek iyi değil ama sanırım modloader ile forgemodloaderi yeniden kurmamı istiyo sence bir yardım etsen.

JinFoor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ozaman videodakiler nasıl little block ve gulliver blocku aynı anda kullanabiliyorlar.

Metehan Nasay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende sorayim bari ben minecraft 1.4.7 oynuyorum haliyle benimkide laptop kasıyor. işletim sistemi 64 bit 4 işlemcili falan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteden optifine yi indiriyorum (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) buradan ama minecraftta başka mod yokken bile çalışmıyor bende tabi son sürüm istiyorum d3 ultrayı ama açılmıyor ne yapabilirim skydazdanda denedim ordanda olmadı önceden bir mod paketi yapmıştım orada olmuştu şimdi tüm mc dosyalarını sildim tekrar yükledim işallah çalışır ama sen bana yapcağım birşeyler önerirmisin

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hatta tam hata şu yazıyo o hello yazan ve dolan şeyde ekran çıkıyo orda şu yazıyo
CRITICAL ERROR
modloader was detected in this environment forgemodloader cannot be installed alongside modloader all mods should work without modloader being installed because forge modloader is 100% compatible with modloader re-install minecraft forge or forge modloeder into a clean jar and ty again.

...
anladım kadarıyla ing pek iyi değil ama sanırım modloader ile forgemodloaderi yeniden kurmamı istiyo sence bir yardım etsen.
kritik hata .minecraftının sürümüyle modun sürümüne bak orda re-instal diyor yanı sil demek

tuncertion

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft.net'e üye oluyorum ama e-posta geçiyor. Kullanıcı adı ile hesap alınamıyor mu artık? Hiç mi yolu yok?
Lütfen cevap verin.