anlayamadım biraz daha açıklayabilirmisin ?ben bir soru soracağım ben skydazdan forgemod ile birde modloader ile çalışan mod indirip kurunca ilk baştaki upload şeyinde stop demek zorunda kalıyorum neden olabilir.
kritik hata .minecraftının sürümüyle modun sürümüne bak orda re-instal diyor yanı sil demekhatta tam hata şu yazıyo o hello yazan ve dolan şeyde ekran çıkıyo orda şu yazıyo
CRITICAL ERROR
modloader was detected in this environment forgemodloader cannot be installed alongside modloader all mods should work without modloader being installed because forge modloader is 100% compatible with modloader re-install minecraft forge or forge modloeder into a clean jar and ty again.
...
anladım kadarıyla ing pek iyi değil ama sanırım modloader ile forgemodloaderi yeniden kurmamı istiyo sence bir yardım etsen.
modlar çakışıyordurben mod indiriyorum skydazdan hep crash verio
eğer crash yapıyorsa tekrar dene ben mod yükledim crash verdi silme yeri var oraya bas sonra yeniden yükleben mod indiriyorum skydazdan hep crash verio
Modloader ile çalışan modların BAZILARI forge ile çalışmaktadır.ozaman videodakiler nasıl little block ve gulliver blocku aynı anda kullanabiliyorlar.
olmaz1 adet mod indiriyorum yepyeni .minecraftta çakışma olurmu ki ?
mods klasörünün boş olduğundan emin ol veEee bende neden oluyo crash verio