Minecraft - Unuttuklarımız

xXxIcozxXxIDRI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba . Hepimiz minecraft serverlerde oynamışızdır ve çok iyi dostlarımız olmuştur.Ama o server kapanınca o dostlarımızın bazılarını kaybetmişizdir.Bu konudan dostlarını kaybedenler dostlarının oyun ismini , gerçek ismini yazıp onları bulmaya çalışabilir.

Ben başlıyorum :

Oyun ismi : Koray Gerçek İsim :Koray

Oyun ismi : yalnızgardas Gerçek İsim :Bilinmiyor

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
Her dostum arkadan vurdu chestlerimi caldi beni oldurup ben yapmadim dedi lava itti wg e ekledim evimi mahvettiler birlikte madene indigimizi hatirliyorum 1 dia bulmustum 64 demir bulmustum tepeye ciktigimda beni oldurdu ben intikam alacakken o pro3 setimi aldi tam moderatör olacakken hakkimda binbir yalan soledi

Seviyorum lan sizi dostlarım!!

xXxIcozxXxIDRI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Her dostum arkadan vurdu chestlerimi caldi beni oldurup ben yapmadim dedi lava itti wg e ekledim evimi mahvettiler birlikte madene indigimizi hatirliyorum 1 dia bulmustum 64 demir bulmustum tepeye ciktigimda beni oldurdu ben intikam alacakken o pro3 setimi aldi tam moderatör olacakken hakkimda binbir yalan soledi

Seninki talihsizlik

MeNiTiX3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

oha lan :D şansa bak bnce seni sevmiyolar kullanıyolar :D

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
ehuehuehue faction kurduğumda neler olduğunu bi bilseniz :D

ardahanARd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
allahlarından bulsunlar , nethere girdikten sonra portalları patlasın inşallah
birde alıntı nasıl yapılıyo...:sick:

xXxIcozxXxIDRI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
UP ! Ve konuyu saptırmasak. ''Merhaba . Hepimiz minecraft serverlerde oynamışızdır ve çok iyi dostlarımız olmuştur.Ama o server kapanınca o dostlarımızın bazılarını kaybetmişizdir.Bu konudan dostlarını kaybedenler dostlarının oyun ismini , gerçek ismini yazıp onları bulmaya çalışabilir. '' Burdan devam lütfen.

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir factiondaydım (Anlamayanlar için multide klanlara faction deniyor)Oranın başkanı iyi bir arkadaşımdı sandığımı topluyodum artık başka bi facte gidecektim adam da herhalde biliyordu beni orda savunmasızken öldürdü tüm itemlerimi de sandıktıan almıştım bide :D Ey gidi be seni bile özledim :(