Servere Herobrine Girdi (yardım)

Oyun Dahisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim sw ye girdik her yan patladı tnt falan çıktı sonra arkadaşınkine girdik ondada aynısı oldu . Nether portal yaratıyor içeri gas ışınlıyor sonra bize tnt tuzakları hazırlıyor tabelalar koyuyor finish - dead falan valla 3 kişi oynuyoruz korkudan altımıza yapıcaz . Bide mod falan yok bu niye oluyor arkadaşlar sonra bide bizi kovalıyor önümüze tnt tuzağı falan yapıp hemen koyup patlatıyor ayrıca biz onu uçarken görüyoz baloncuklar çıkıyor ve elindeki eşyaları görüyoz bazen lütfen yardım edin servere giremiyoz yardım yardım .

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/killal komutunu yaz .bütün canlılar yok olur.
(komutun tam yazılışını bilmiyorum)

herobrine oyunda dosyaları hala bulunuyor. ama kaldırılmış durumda . siz çıkarmadıkça spawnlanmaz.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Server kurucusu Herobrine plugini indirmediği sürece bir şey olmaz. Görünüşe göre sizi keklemiş :D

Oyun Dahisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla oynuyoz serveri ilk benimkinde oldu sonra arkadaşınkinde oldu Başımıza lav döküyor her yanda cehennem taşları var arkadamızdan tuzaklar yapıyor ben herobrineyi bir yalan olarak görüyodum ama bu olaydan sonra minecraft oynamaya korkuyom

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla oynuyoz serveri ilk benimkinde oldu sonra arkadaşınkinde oldu Başımıza lav döküyor her yanda cehennem taşları var arkadamızdan tuzaklar yapıyor ben herobrineyi bir yalan olarak görüyodum ama bu olaydan sonra minecraft oynamaya korkuyom
Minecraft'ı modlu indirmissindir. Sil bu siteden yükle. Herobrine gerçek değildir. Sadece modlarla çıkar. Gerçek olsa bile bu kadar sık çıkmaz.

Oyun Dahisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mod falan yok herobrine plugin de yok benimkine girdi ben plugin falan eklemedim indirdiğimde modsuzdu zaten kaç defa update falan yaptım sonra arkadaşınkine girdi birde bize gözükmüyor hep görünmez arkadaşın görünmezlik iksiri içmiş deseniz 3 müz yanyana oluyoz birde bizi ışınlıyor yani bize birinin şaka yapması imkansız her yede tuzaklar var ve tuzaklarda tek yanlış yok önümüzde tuzakalr yapıyo bazen tek yanlış yok biz onu görünce gidiyo .

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarından biri yanlışlıkla indirmiştir. Hb serverlara dadanmaz. Ayrıca nick-mesaj uyumsuzluğu :D