PARA ÖDEMEDEN MULTİPLAYER NASIL OYNARIM? ARKADAŞLAR YARDIM

malakdalak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraftı korsan olarak yükledim ama multiplayer oynayamıyorum para ödemek gerekiyormuş arkadaşlar para ödemeden nasıl multiplayer oynarım?

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela hamachi servere gir demiş arkadaşımız hamachi programını yükle ayarlamaları yap (nick vb) bir ağa bağlan de adamın verdiği bilgilerle ağına bağlan oyundanda çok oyunculu yerinden direk bağlana gir ip i yaz girersin biraz kötü anlattım ama anlarsın :D .D

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepiniz yanlış anlamıssınız =)

Çocuk oyuna para vermeden nasıl multiplayer oynayacağını soruyor =)

Internetten, MinecraftSP adlı Minecraft Launcger'i indir.Bu launcher sayesinde oyuna para ödemeden istediğin bir issimle oyuna girebileceksin.

Daha sonra
Minecraft Türk Sunucuları bölümünden bir sunucu bul, onun ip adresini kopyala ve oyunun içinden 'Multiplayer' >'Doğrudan Bağlan' bölümünden ip adresini yaz ve bağlan'a tıkla.

İşte para ödemeden Multiplayer oynayabiliyorsun.
Bir hata olursa ya da soracak bir soru olursa bana ulaşabilirsin.
-------------

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hepiniz yanlış anlamıssınız =)

Çocuk oyuna para vermeden nasıl multiplayer oynayacağını soruyor =)

Internetten, MinecraftSP adlı Minecraft Launcger'i indir.Bu launcher sayesinde oyuna para ödemeden istediğin bir issimle oyuna girebileceksin.

Daha sonra
Minecraft Türk Sunucuları bölümünden bir sunucu bul, onun ip adresini kopyala ve oyunun içinden 'Multiplayer' >'Doğrudan Bağlan' bölümünden ip adresini yaz ve bağlan'a tıkla.

İşte para ödemeden Multiplayer oynayabiliyorsun.
Bir hata olursa ya da soracak bir soru olursa bana ulaşabilirsin.
-------------
Korsan oynuyorsa zaten launcherla oynuyordur. Sadece paralı serverlara giremeye çalışıyordur. Benim verdiğim linklerde parasız serverler :)
Edit: Yeni avatarın daha güzel olmuş :D