sa authme yüklüyorum yükleyince world edit çalışmıyor aynı zamanda adminlikte ortadan kalkıyo

undisputed

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sa authme yüklüyorum yükleyince world edit çalışmıyor aynı zamanda adminlikte ortadan kalkıyo
acil çözümü bilen söylesin yada saglam bi kayıt olma plugini önersin xauth dışında

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka yerden indir senin indirdiğin bozuktur yada yeniden yükle benimde basıma gelmisti :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim gibi yeniden yükle ilk önce bendede olmuyordu sonra olmaya başladı bide config dosyasıyla oynamışsan olabilir yeniden yükle....

Paddon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yaw bende nitradodan server aldım pluginleri yüledim authme de var ondan sonra op lik kalktı arkadaşın dediği gibi ve world edit te çalışmamaya başladı örnek://wand :( sizin dediğiniz gibi bukkitten indirdim ama olmuyor olmuyor :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yaw bende nitradodan server aldım pluginleri yüledim authme de var ondan sonra op lik kalktı arkadaşın dediği gibi ve world edit te çalışmamaya başladı örnek://wand :( sizin dediğiniz gibi bukkitten indirdim ama olmuyor olmuyor :(
opluk kalktıysa birisi seni deop yapmıştır

Paddon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hayır server benim kurucuyum panel bende[DOUBLEPOST=1383934712,1383934677][/DOUBLEPOST]bu arada sorunu çözdüm arkadaşlar ilk önce authmeyi yüklüyoruz sonra world editi yüklüyoruz