Oyuna eklenmesini istediğiniz şeyler?

Darketo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Redstone Blok, meşalenin elimizdeyken etrafa ışık yayması, arkadaş olabileceğimiz insan moblar, araba, çitlere tırmanabilme, yeni madenler (bakır, gümüş gibi), koltuk, sandalye gibi yeni dekorasyon malzemeleri, yeni binek hayvanları (at mesela), bilgisayar, tv, el feneri, modern silahlar.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok hayvan daha çok biome daha çok item daha çok gerçekçilik :)

DarkCreperr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orman Sarayları yani şöle olabilirdi dalglar olurdu Wawe 1 diye flan sonra canavarlar öldüğünde kapı açilsin chest olsun sonra
2. dalga flan güzel olurdu :D

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu belki çok delice olacak ama The endde dragonu öldürünce 2 portal açılmasını istiyorum biri cennet diğeri dünyaya giden portal...
Nasıl amaa :D
Cennette böyle nası desem en iyi şeyler olsun süper güzellikte dekorasyonlar elmaslar felan

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu belki çok delice olacak ama The endde dragonu öldürünce 2 portal açılmasını istiyorum biri cennet diğeri dünyaya giden portal...
Nasıl amaa :D
Cennette böyle nası desem en iyi şeyler olsun süper güzellikte dekorasyonlar elmaslar felan
onu endde ölürsek yapsak daha iyi olur bence bakın örneğin kaç village öldürdüğüne bağlı olsa yada sen seçsen cehennemmi yoksa cennet imi

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizde çok şey istiyorsunuz,güzel fikir ancak bir dünya daha yapmak gibi.Bence zor olur. :D

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok la bence susama olsaydı da yalayarak da olsaydı içme olayı :D
Sandviç olmazmıydı la böylece ekmekleri de ziyan etmezdim çok doldurmuyo

Minecraft3265

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bal olsun onu yiyince 2 yemek dolsun bi mod'da arı kovanı vardı ama
sonra cola :roflmao:
Mcdonalds köylerde olsun (bi modda vardı hatta somones10 diye biri çekmişti türkçe)