- En iyi cevaplar
- 0
Hadi ya, ben o modu indirdiğimde gözleri farketmiştim de sesleri farketmemiştim.kardeşim o koyun ghast sesi çıkarıyodu![]()
Hadi ya, ben o modu indirdiğimde gözleri farketmiştim de sesleri farketmemiştim.kardeşim o koyun ghast sesi çıkarıyodu![]()
neyse konu herobrine değil konu bu zombilerin neden bu kadar öküz gibi spawnlanmasıHadi ya, ben o modu indirdiğimde gözleri farketmiştim de sesleri farketmemiştim.![]()
Evet dağıtmışız biraz.neyse konu herobrine değil konu bu zombilerin neden bu kadar öküz gibi spawnlanması
var ege ile minecraft oynuyoruz videolarında görmüştüm tam hatırlamıyorum sayısını ama 15- 20 civarlarında olması lazım? spaw ner filan olmasın bu kadar da olmaz bi limiti olmalı
Spawner filan yok. Kendiler doğuyorlar. Bkz:Zombie Siegevar ege ile minecraft oynuyoruz videolarında görmüştüm tam hatırlamıyorum sayısını ama 15- 20 civarlarında olması lazım
internette araştırdım 79 diyorsanırım tüm harita genelinde
![]()
spawner var dedikmiSpawner filan yok. Kendiler doğuyorlar. Bkz:Zombie Siege
Pf yanlış postu alıntılamışım kusura bakma.spawner var dedikmi![]()
doğru herzaman zombi köylü çıkmaz ama o zombiler neden ana saldırmıyordu çünkü onlar köylüyü öldürmek için kapıyı kırmaya çalışıyorlardı.beyler
ilk olarak o zombiler hileler kapalıyken oldularsa adama saldırırlardı !
sonra bir zombi köylüye saldırdığında her öldürdüğü köylüden her zaman bir zombi daha çıkacak diye bir şey yok !
o kadar zombimi bir kapı için uğraşıyordu ?Ve bazı zombiler sana çok yakındı fark etiysendoğru herzaman zombi köylü çıkmaz ama o zombiler neden ana saldırmıyordu çünkü onlar köylüyü öldürmek için kapıyı kırmaya çalışıyorlardı.