xdzaa21
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Bende Kullanamıyorum Ne işe YarıoBir şey değil.
Change Entities diye bir filtre var. Laptop'ta ekrana sığmadığı için onu kullanamıyorum. :|
Filter tuşu gözükmüyor.
![]()
Bende Kullanamıyorum Ne işe YarıoBir şey değil.
Change Entities diye bir filtre var. Laptop'ta ekrana sığmadığı için onu kullanamıyorum. :|
Filter tuşu gözükmüyor.
![]()
Kullanamıyorum derken? Resim gönderirsen iyi olur.Ya Kardeş Ben Mobun Health falan ayarlanan yer varya onuda kullanamıorm![]()
Bir şey değil.
Neyi?nerden açcazciddiyim
MCedit'i indirdikten sonra klasörün içinde mcedit.exe var onu aç çalışır.mc editi
Teşekkürler. https://forum.gamer.com.tr/threads/doğal-afetler-deneme-haritaları.54555/Kardeşim çok sağol şukunu veriyorum çok yararlı oldu bu kısaca hll spr dwm![]()
Konuyu güncelledim. En üstte "1. MCedit Nasıl Yüklenir?" diye yer var orayı okursan memnun olurum.ya nasıl açcaz
Tamam kardeşim kolay gelsin.Birazdan olmadı yarın bakarım kardeşim şu an biraz meşgulüm ama merak etme kesinlikle bakacağım![]()
Çok, çok, çok ama çooooooook fazla abartıyorsun.biraz daha becerim olsa editlemede türkçe ve ingilizce harika hypixelden iyi map yapıcam
Bir şey değil kardeşim.Kardeş Change Mobu Diodumda Bida Attım Oldu Çok Teşekkürler